Jag ser.

Jag ser dig i ögonen och kommer inte släppa blicken.
Jag ser en sann och ung kärlek,jag kommer inte släppa det.
Jag kommer inte släppa det underbara jag ser i ögonen och din utstrålning.
Jag kommer aldrig släppa dig,släppa mig ifrån dina ögon,kärlek.
Bara du och jag.

2011-09-26

Idag vaknade man,men ville sova vidare. Jag har fortfarande ont i halsen och nu har det blivit värre bara,var hos skolsyster och hon tyckte jag skulle göra ett besök hos vårdcentralen. Men vi får se hur de blir med det :) Jag har i alla fall varit hemma hos Mikkah och vi hade väll kul där och jag var trött som vanligt och började filma mikkah när hon städa. Men efter det stack man hem och åt med kära C och familjen :) Jag kommer imorgon snacka med min lärare om en sak och jag är faktiskt grymt SKOLTRÖTT! VILL BARA LÄGGA NER MED SKOLAN NU!!!! Men nu är man hemma och tar det lugnt,ska bli lite plugg nu också så får vi se vad som sker efter det? Kommer nog bli en kopp te senare :) Skönt för min hals. Men vi hörs senare .
Dagens outfit ;)

2011-09-25

God morgon på er alla.
Idag mår jag sådär,halsen har blivit värre haha,men hoppas att det blir bättre snart. Idag vaknade jag bra i alla fall, jag har sovit gott :) Men jag gick o la mig vid 1 någon gång för jag och min bonusmamma satt ifrån halv 8 till 1tiden :) hahaha vi pratade mycket som sagt :) Men idag blir det att ta det lugnt nu innan vi ska iväg och äta på resturang igen och fira bonusmammans morfar :) Det ska bli trevligt. Igår så var vi på en Kina resturang och själv åt man sushi :) Men när vi väll sitter och väntar på att lilla syster (Prinssesan) ska äta upp,så kommer en annan man och sätter oss bredvid och han stank öl som fan :O Hahaha han påstod att min store bror var gift med min mormor haha,vi skrattade så mycket,själv klart förstod vi att han var full o så? Men efter det så stack vi hem,tog många bilder med kameran :) Det blev riktigt fina bilder,men kan tyvärr inte lägga upp do pga dom är på mina bonus syskon :) Men nu ska jag ta och lyssna på musik och umgås med familjen,pappa kommer hem imorgon sent. Så det blir skönt men det har varit underbart att få vara själv med C och mina små syskon.  Men vi hörs senare ikväll.

2011-09-24 (kortinlägg)

Hej på er idag blir det kalas firanden hemma och det ska bli kul.. Jag kommer gå ut på gården en stund nu och vara med mina syskon :) Roligt kommer det bli i alla fall :) Men jag mår bra och bloggar lite senare,så vi hörs sen.

I Came..

Art-fashion-illustration-lips-loud-favim.com-138805_large


I came for you and I fly in your dreams and think of you always.


2011-09-23

Jag är hemma ! Haha nej men jag är på bra humör idag fast jag har sjukt ont i halsen :( Man får hoppas på att man blir bättre snart då :) Idag drog pappsen till Belgrad med jobbet så det är jag hemma och några till :) Ikväll blir det att ta det lugnt och mysa framför en film med bästa bonusmamman :) Både hon och jag är typ halvt sjuka .. :( Buhu på oss .. Imorgon blir det att Millan kommer hit med hennes kille,vi ska äta lunch gemensamt och efter det vid 4 blir det att Mormor kommer hit,då ska vi fira min födelsedag :) Det blir kul. Söndag ska man fira bonusmammans morfar,så det blir resturang ute,de kommer bli trevligt. Jag ska nu ta och duscha sen blir det filmmys :) Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon.

some information.

Nu håller man på att bli sjuk igen,kul .. Jag hostar hela tiden och näsan rinner haha,och halsen gör ont och är hes :(
Men vad ska jag göra? Tar strepsil hals tabletter så det kanske hjälper? Men konstigt nog har det blivit värre? Skit jobbigt tycker jag faktikst. Men i alla fall allt är väll bra annars. Är varm hela tiden inombords pga en sak och om jag ska säga det såhär så är jag glad att jag är det. För det är en stor förklaring varför. När vi kommer till kärleken kan jag säga att jag är lost in love haha. Haha men vad ska man göra åt den saken? Skolan går bra men lite mycket,men det är inte så svårt att lära sig :) Bara plugga på och så. . :) Jag kommer imorgon börja klockan 09.30 och då har jag musik :) Vi ska göra en drama om Djungelboken haha :) Kul tycker jag :) Men annars går allt bra i skolan. Jag kommer lägga undan pengar till vintern vilket är bra,för det ska bli många presenter i år till alla :D mohaha :) NU ska jag i alla fall ta och ducsha sen lägga mig,vi får se kanske chattar med ängel lite sen sova :) Vi hörs imorgon eller senare.

♥ ♥ Mikaela Karapalas ♥ ♥

Jag har alltid ställt upp för mina vänner vad som än skett? Men vad får man tillbaka ?? Finns bara 1 i hela mitt liv som är som en ängel! Det är min älskling Mikkah. Hon är mer än bara ett hjärta av guld. Hon har alltid funnits där för mig oavsett. Det finns ingen som du som behandlat mig så bra som du gör/gjort som en äkta vän ska vara! Älskar dig! VI har ur många hemligheter som helst o vi går inte o berättar det för någon,utam vi är änglar emot varandra och vet hur man ska behandla varandra. Du är de första jag någonsin kunnat lita på ♥ Mikaela Karapalas kommer aldrig aldrig glömma dig! Du kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta ! Du är den enda underbaraste vännen som finns i mitt hjärta♥ Vi har aldrig bråkat och vi har alltid varit vänner . Du och Jag livet ut ♥ ♥ ♥ Du är min bästa vän och utan dig så skulle jag aldrig stått kvar. 
Du har alltid funnits vid mig oavsett vad det än handlat om! Du är mer än bara en ängel. 
Älskar dig min jordgubbe haha =D ♥ Du betyder allt för mig,skulle du hoppa skulle jag också hoppa då ♥ ♥
Puss på dig gumman ! (http://aborted.blogg.se/

Secret



If you have a secret with your best friend,
keep it to yourself and then tell it to anyone,
because then you become a false friend.





Vinterjacka

Just nu behöver jag en ny vinterjacka och jag har typ redan hittat den :) den finns på Intersport. Och den är skit fin men vet inte om jag ska ta i röd färg eller svart? Får gå prova imorgon :) Men jag har fått skit ont i knät igen och det börjar bli tröttsamt faktiskt.. Men ska ducsha snart och sova. :) Men ha det gott så syns vi imorgon. Här kommer jackan.
Freedom Parka
Vilken färg ska jag ta tycker du? Röd,Blå,Svart?
Tryck till di åsikt.

2011-09-22

Idag har man varit i skolan och det har varit stressigt kan jag säga er. Men jag har skit ont i halsen och hostar då o då. Gör ont när jag sväljer också. Det blir bättre sen.. Men nu är jag hemma i alla fall och slappar,hoppas att jag och pappa kan dra iväg idag.. Är inte på humör o inte varit hela dagen. Så vi hörs sen.
Sötaste elefanten :)

God natt då gott folk. Nya naglar


God natt på er då :) Måste sova nu så vi får höras imorgon. kramar på er allihopa :)
Fick nya naglar idag utav den underbaraste människan på jorden. Här kommer en bild på dom :) Vi hörs tomorrow.

be you


You look up to my closest
You take after
You want to be like them even though you say no, but still, you want it.
Better to be yourself than anyone else?
Everyone likes you for who you are and no one else.
So be yourself than anyone else that you are trying to be, though you do not think about it.




Yeah navel-P

Har en bokad tid nästa vecka hos en percing studio o tatto :) Jag har fått presentkort där,så det blir en navelpercing på g nästa vecka på torsdag :) Jag är fortfarande hemma och väntar pappa så vi kan åka iväg :) Men det blir en nästa vecka och jag är skit glad över det :) Äntligen har väntat så länge. Men vi får se när pappa kommer . Vi hörs.

† At your best baby †

At your best baby


2011-09-21

Hej på er jag mår bara bra och igår var det en underbar födelsedag igår :) och fick jätte fina presenter.
Jag har studiedag idag så det är ingen skola. Jag kommer idag åka iväg och fixa leg så det blir nice,åker med pappa och fixar då :) Men det blir i eftermiddag. Efter det vet jag inte vad som sker,men hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Nu ska jag leka lite med min älskling. :)
Lite bilder.
Nya leggings.
och ny kofta :)
Fick nya kläder igår :)

Only you..



Only you can come and say your words, opinions and choices.



Ge mig...

Ge mig kraft o mod att kunna gå den rätta vägen.
Ge mig styrka att kämpa till slutet.
Ge mig den kärleken jag aldrig bemött förut i mitt liv.
Ge mig vilja att acceptera dom känslorna istället för att vara rädd för att dom ska komma.

Födelsedag

Idag är man 16 år och det blir ett litet firande hemma då :) Jag mår väll bra o hoppas att i också mår bra.
Jag slutar vid 14.10 idag och efter det drar jag hemåt och Min bonusmamma kommer fixa naglarana om hon orkar o vill. Men vi får höras sen.
Blev så sugen på choklad så lägger upp en bild på choklad.

Friends

Vänner för livet :) utan er så är jag ingen. Älskar er. :love:

Kärleken finns där när du minst anar det

Det är du som får mig att andas och le o vara den jag ska vara för varje dag
Det är du som får mig att kämpa och ta mig upp varje dag och dra till skolan.
Det är du som får att vara stark och ha kraft och mod till att leva varje dag.
Min hjärna säger en sak och mitt hjärta säger också en sak,saken är kärlek.
Kärleken jag har är mer än bara några ord eller kramar och pussar.
Jag vet själv när mitt hjärta väljer rätt väg o val när kärleken pumpar i mitt blod.
Att tänka på dig får mig att rysa och le .
Minnerna säger mer än vad jag själv kan förstå hur jag mår nu.
Minnerna säger allt o inget. Men hur jag mår är en fråga.?
Kärleken kan verkligen få en svag o dödad och mer än bara så,men samtidigt kan den få en hel och stark.
247114_217236274976419_100000701453700_721589_1046201_n_large

2011-09-19 God morgon Sverige

YEAH god morgon kött och blåbär :)
Jag mår bra och vaknade på dåligt sätt för jag hade mardrömmar hela natten,inte trevligt :( Men jag är ändå i skolan och på bättre humör. Men jag kommer idag sticka hem efter skolan och vi får se vad som ser då :) Jag kommer ta en spa behandlig med mig själv idag och mysa med mina änglar :) Jag pratade med pappa igår och fick ut lite vad som fått mig nere under 2år.. Men det är mycket som finns kvar på mina axlar,men det funkar väll .. Jag kommer sakna pappa under helgen han inte är här då vi ska fira min födelsedag. Han är på konferans i Belgrad då. Men nu ska jag ta och hämta böcker och så. Så syns vi senare.

Veckans horoskop var detta.

´Jungfrun 24/8-23/9

 

 

 

Du får äntligen uppskattning för ditt arbete i det tysta och självförtroendet ligger på topp. Dina vänner månar om dig och festliga tillfällen dyker upp där du får chansen att släppa loss och ha kul. Du glömmer genast bort bekymmer och vardagsmåsten när musiken får pulsen att dra iväg.

 

 

 

Jungfrun 24/8-23/9


Mer än 1000ord..

En blick kan säga mer än 1000ord.
En kram kan säga mer än 1000ord.
En puss kan säga mer än 1000ord.
Men vad kan ett strul och ett mys mena?

Angelica och Alexandra hade lite tråkigt haha xD

Som sagt som rubriken lyder så kolla bara på videoklippet så kommer ni dö haha :)

2011-09-17 (17.29)

Hej på er idag då :) Solen skiner och humöret är väll sådär.
Har varit bättre men just nu har man skit ont i huvudet så jag ska ta en powernap snart :) Men jag hoppas ni har en bra dag :) Kommer bara vara hemma och ta det lugnt tills Sebbe kommer,för då blir det film hos honom och så :) 
Men vi får höras sen.

I'm fine

Jag mår bara bra just nu och hoppas att ni också mår bra,ska göra chockladbollar snart med lilla syster sen blir det lite film och sedan besök någon annastans o film haha :) Men hoppas ni mår bra syns ikväll.
Bild ifrån skolan

Hos mamma nu och är med älskade lilla syster Alexandra

Vi syns senare nu ska jag och syrran spela in en film hahha :D Pussar

skolan

Just nu sitter jag på lektionen och har hur tråkigt som helst,ska be om hjälp utav min svenska lärare Helena sen,eftersom vi har haft henne i SO ,jag fattar inget utav den läraren vi har nu.. Så det blir att gå till henne senare. Men jag mår bra och hoppas att ni också mår bra :) Drar hem till mamma efter skolan sen . . :) hoppas ni har en underbar dag .. vi ses sen.

Make som LOVE

Make some love please hunny
Make some hugs
Make some kiss
Make something togheter

2011-09-15

Nu sitter man hemma i köket och har nyss fixat klart disken :) Hjälper alltid till om det är något min familj behöver hjälp med :) Jag mår i alla fall bra,jag kommer imorgon dra hem till mamma direkt efter skolan tror jag :) Men vi får vad som sker. Jag ska packa ner grejerna som ska hem till mamma,och sedan ta ett bad och ta det lugnt :) Kommer ha klackskor imorgon och vi får se vad alla kommer säga då haha :) Vi får höras senare .

SKOLAN PICTURES and ANGRY


Som sagt är i skolan,men är hur arg som helst pga en kille i klassen jiddra emot mig. Jävla idiot säger jag ! Kan man växa upp någon gång? Har fan inte gjort det! Jävla idiot. Liksom han säger att jag ska ha respekt för honom fast jag är fan 1år äldre än honom? ! Skitunge säger jag bara. Kan han inte bara växa upp? Och bete sig som en 15åring och ingen 6åring som går i sexårs. Jag mår i alla fall sådär,har mått bättre,men det börjar gå uppåt nu. Eftersom det finns någon som får mig att tänka på att vara glad hela tiden och hålla huvudet uppe när jag har det svårt. Så det försöker jag göra nu :) Men nu ska jag ta och plugga . .

† Judge

Lev dina dagar som dom vore dina sista.
Lev så länge du kan för bara gud vet när du ska komma till honom.
Lev efter dina känslor och val innan du vet vad som sker dig next.
Only you can judge you from how you are every day †

2011-09-14

Jag har idag i skolan fått min data (Macbook Air haha) Den är skit najs,jag mår i alla fall sådär,pga jag är väldigt trött och det är inte kul :( Jag hade idrott idag också,o efter det blev man ännu tröttare,men märkte att min kondition har fan blivit bättre :) Men just nu är jag skit trött och vill bara sova nu,somande i soffan men pappa väckte mig. Jag ska nog efter jag laddat datan,gå och ducsha o lägga mig :) Behöver det faktiskt,är sjukt trött om dagarna,orkar knappt inget.. :( Pga somnar sent på kvällara :( Men annars är allt bra :) Imorgon ska jag upp 6.00 och börjar 8.20. Det jobbiga är att en viss person har kommit tillbaka till skolan och det är lite jobbigt haha,men jag överlever.. På fredag blir det hem till mami och då får man träffa sina syskon och dom andra :) Och vänner blir det i helgen.. Blir eventuellt en klippning hos Mikkah på söndag,ska bara klippa topparna :) dom är slitna :( Men hoppas ni har haft en bra dag så får vi höras senare eller imorgon.

2011-09-13

Singel singel vad ska man säga?? Haha nej men jag mår väll bra :) Imorgon blir det macbook data :) yeah haha :D Men vi får höras imorgon.
Förlåt för kort inlägg men har stress..


Jag såg/Du fick...






Jag såg dig första gången o du gav mig ljuset och du tog mig med storm.
Du fick mig aldrig att ge upp,att kämpa för den jag är varje dag.
Jag blir varm varje gång jag tänker på dig.
Du fick mig att bli glad .
Så låt mig lysa och se vad jag väcker hos dig? Men du ser inte det,så öppna ögonen någon gång.




2011-09-12

Hej på er alla läsare :)

Jag mår bara bra och har haft en toppen bra med min älskade bästavän Mikkah haha,skolan gick långsamt men till slut så var dagen slut. Vi hade brandövning under idrotten haha,men det gick väll bra :) 9D får datorna på onsdag.. Typiskt eller hur?? Men det är en annan femma.. Jag kommer under helgen sova hos mamma,ska bli kul att få träffa henne lite och lilla syster :) Men i alla fall efter skolan så drog jag och Mikkah till Skärholmens centrum och kollade runt med tjejkompisen Tina,hon sjunger så,hon behövde en klänning/Outfit till lördag så vi letade haha :) Men hoppas ni har haft en bra dag,för nu är jag hemma och ska ta och plugga lite sen blire en varm dusch och Sex and the City klockan 23.00 på TV :) Men vi får höras imorgon.

Bilder ifrån idag :love:





Mikkah och Jag på H&M



Och glada jag :D


Up to you

Tumblr_lqz1oxwk8o1qhf9jno1_500_large

Mr.Know It All

Tumblr_lojocfner71qk51u3o1_500_large



Du säger att du känner mig? Men du vet inte ett skit om mig?
Du säger vad jag ska göra o allt? Men tror du jag lyssnar på dig ens?
Du säger att du vet allt till alla? Tror du alla tar åt sig över vad du säger eller?
Utan dom går därifrån och blrjar istället att snacka skit om dig bakom ryggen på dig?
Utan det bästa är att du tar reda på sanningen o fakta innan du börjar öppna munnen o tror att du känner till allt?




Good night,Good dreams is coming again.

Jag har just nu lagt prinsessan och hon fick nyligen kolla på Pippi långstrump :) Hon låg i min famn och var så lugn :) älskar när hon är så,älskar att vara själv med henne och ta hand om hon :) Hon är så underbar. Jag Mår just nu sådär,är lite osäker på hur jag ska göra?? Vad för väg jag vill gå och så?? Men vi får se hur det leder till.. Jag kommer imorgon plugga en massa på matten och engelskan,eftersom matte läxan ska lämnas in på Måndag och Glosorna är till onsdag :) Gillar att vara klar i förväg :) Som sagt så fyller jag år om typ 9dagar,vilket är kul... ? Eller? Men i alla fall jag kommer få min data utav skolan på tisdag och det blir fett najs då haha :) Har längtat efter den,men vi kommer få lämna in den sen igen,när vi går ut 9:an.. Så det blir o köpa en egen då :)
Vi får se hur det blir med helgen som kommer där. Kanske sover hos mamma,eftersom jag vill träffa min lilla syster och mamma,var ett tag sen. :) Då får vi se vad som sker. :)

Nu ska jag ta och duscha,sedan så blir det en film under täcket,och kanske en varm kopp te ?
Hoppas ni har haft en bra dag för jag är skit trött och ska ta och göra mig i ordning för sängen :) (Men nås på mobilen)




Dreams,Dreams... What can i say?




Jag drömmer en dröm,drömmen säger mer än tusen ord
Jag skapar den drömmen till verklighet.
Jag ger drömmen en chans att bli sann.
Jag ger mig själv en chans o styrka för att få den sann.
Jag gör drömmen sann,men vad sker efter det har hänt då??
Det är frågan ? :)



Dagens †

Jag lever efter mina känslor
Jag lever efter vad du har för regler
Jag har alltid lyssnat på dig
Jag vet själv när jag väljer rätt väg o svar
Jag lever en dag i taget o har alltid mina åsikter
Jag lever efter mina egna åsikter.

MY Love

Tumblr_lr64vsepvm1qaf9e2o1_1280_large
You are my love
You are my life
You are my heart
You make me fell free
You make me fell love
You make me smile
You make me laugh
You make me fell good
You make me sing all day
You make my days
What else are you doing ?

2011-09-10

Hej på er,o god morgon :) Jag mår sådär just nu men pigg är jag haha :) Jag kommer idag vara hemma med min lilla prinsessa och vi kommer ha så kul båda två :) Vi får se vad vi hittar på. Pappa och hans tjej ska iväg på 70-tals fest och lille prinsen kommer få sova borta hos en vänina till hans mor :) Jag kommer försöka plugga lite idag också :) Och vi får se vad som sker . Men jag ska nu ta och göra mig i ordning så ska jag och prinsessan ut :) vi får höras snart igen.

Be YOU!

311236_269234239756090_100000085483078_1166425_5456353_n_large

2011-09-07

Idag har jag gått i skolan och om vi säger så här,så har jaf haft fullt upp i skolan och dte har varit lite kaos,jag sjöng i skolan o vissa blev lite chockade haha :) Men jag mår sådär har ju mått bättre,hoppas allt är bra med er :) Imorgon blir det att springa i Sätrabadet med skolan. Fan säger jag bara.. Orkar typ inte,men ska ändå gå dit o springa för betygets skull :) Jag kommer i alla fall typ sova hos Malin i helgen om det går? På fredag,men sk ahem till halv 11 på lördag morgon,för då ska jag ta hand om min underbara prinsessa :) Men vi syns snart igen.

//Steffie♥


♪♫ What else? ♪♫

320213_282645508416121_100000120229091_1261113_1655009_n_large
♪♫
what else can you do?
Love can be easy, love can be difficult?
Love can be the shit, love can be the end of some lives.
What should you do when you do not know what to choose for the road?
What do you know if you choose right or wrong?
Who knows?
♪♫

När du är... ♥

När du är som mest ledsen, så vill du bara försvinna eller bara dra.
När du kämpar så vill du bara att det ska ta slut någon gång.
När du är som mest nere så vill du bara stänga av allt.
När du ser ett ljus och känner en bra känsla i magen,börjar du bli glad och må bra.
När du är glad så kan inget stoppa dig.

♥ You make me....

Tumblr_lr0ir5indq1qdwdzao1_500_large




You make me breathe
You make me understand
You make me fall in love
You make me want to do more with you than just look at you
You make me give up all of me for you
You make me whole
You make me smile
You make me laugh
You make me happy
You make me hot
You make me believe
You get me not to lose hope
You make me live my days
You make me fight every day





Bästa sidan om dig ~ Dåliga sidan om dig


Va bara dig själv,du vet själv att din bästa sida kommer fram då och visa inte den dåliga.
Det bästa med den bästa sidan är att då vet alla att det är du och alla gillar att se dig glad och att du är dig själv då. Så varje gång man nämner ditt namn sen så vet alla att det är du alla pratar om. Om du är omtyckt utav många så vet alla vem du är,om dom nämner ditt namn. Din dåliga sida vill man inte se,du blir inte omtyckt då eller inte ens nämnd. Det är bättre att du visar den bra sidan om dig själv... Lev dina dagar o ta inte åt dig om du hör dåliga saker för om du gör det,tänk bara på att dom är avundsjuka på dig då :) och tänk framåt istället.

2011-09-04

Jag vet att jag inte har bloggat på länge,men jag har jaft fullt upp,det ska bli bättre med det :) Jag mår sådär,allt kan ha varit bättre.. Dom senate dagarna har jag varit i skolan och så,i onsdag så köpte jag ett par nya jeans,men vill ha ett par till :) Dom är skit fina. Jag var på BIO i fredags med Mikkah,Angelica och Mattias :) Vi såg Försvunnen. Den var sådär,den kunde ha varit bättre,men jag kan ge den 3stjärnor för hela filmen. Igår var killen här uppe i Stockholm och det blev lite kaos,men det är en annan femma. Kommer inte kunna säga hej då till honom idag när han åker.. Men jag hoppas han förstår varför. Jag kommer idag vara med familjen,eftersom jag inte får dra någon annanstans.. Jag börjar kvart i 11 på måndag så det blir lite sovmorgon för mig då :) Jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt,men lite svårt med skolan o så. Vi kommer få datorerna den 13 September. Jippi! :) Men nu ska jag dra vi hörs sen.