Want this !

Älskar dom , det roliga är att dom har gått ner i pris!
Dom finns fortfarande kvar på scorett haha, dom kostade ifrån början 599kr och nu kostar dom 399kr :)
Visst var dom snygga? Eller vad tycker ni?

2011-11-30

Sista dagen i november sen blir det december, men vart är snön? Seriöst börjar undra vad som händer med Sverige haha, det har inte ens snöat lite. Men idag har min dag varit sveg, b örjade tidigt på morgonen och slutade vid halv 5 för jag gick på läxhjälpen en stund. Men annars är allt bara bra, jag börjar imorgon klockan 8.20 och kommer sluta sent , har musikrep efter jag slutat mina lektioner så det blir också en lång dag . Men vi får se om jag ens kommer orka skriva i bloggen imorgon när jag kommit hem, kanske kan göra det i skolan. Just nu så lyssnar jag på musik och tänker på när jag ska gå o lägga mig för jag är jätte trött. Vi hörs.

Så söt Hjärtat Cleopatra

Cleopatra! om Kort inlägg: Vackeeer och skit fin Blogg!<3
Jag: Tack så mycket hjärtat! Hoppas resten av din dag har varit bra, skit i omogna killar som jävlas med dig, förstår att du blev arg det skulle jag också bli .. Kram på dig!

School time

Just nu är man i skolan, vi tar det lugnt och idag slutar man 15.40. Blir en lång dag, fast imorgon slutar jag ännu senare pga jag har musik rep. Jag kan hela låten nästan nu vilket är skit bra men nu gäller det att bara sätta dom rätta tonerna och allt. Jag är jätte trött och ville inte gå upp idag men var ju tvungen. Åt frukost istället i skolan så det blev 1macka som vanligt.. Men annars är allt bra. Kommer i helgen sova hos Mikaela, vi kommer väll kolla på filmer (filmkväll) Blir typ zombie filmer då och skräck filmer haha, pappa kör mig till henne på fredag sen så det blir bara bra. Men vi får höras senare.

Torka dom





Killar ska torka tjejers tårar, inte skapa dom.

Jag och prinsessan.

syskon kärlek
<3

Trött

En bild på mig och prinsessan i somras.
Är hur trött som helts just nu, och har haft en jobbig dag. Redan imorse så skadade jag armbågen och slutet av dagen gjorde jag illa mina naglar, två naglar gick av och det rann blod på gympa golvet. Men det var inte så farligt haha. Men hur som helst så är jag hemma nu och är skit trött och vill bara sova. Kommer äta sen efter det vara uppe en liten stund, sedan blir det duschen och sängen! Längtsr tills jag får gå sova. Men annars mår jag bara bra. Vi får höras lite senare.

Dagens ♪

I want to break free!

2011-11-27

En bild på prinsessan, hon somnade på vägen till Nacka Forum.
Här väntar vi på bussen i Slussen.
Idag åkte vi alla till Nacka Forum och shoppade julklappar till många, hittade massor men det var lite rörigt när alla barnen var med. Så jag tänkte prata med C om bara jag och hon kunde någon dag vara i Nacka och shoppa julklappar tillsammans? Men vi får se hur det blir med de. Jag är nästan klar med alla julklappar men det fattas fortfarande till några stycken bara. Jag mår bara bra men har lite ont i magen pga åt lite för mycket igår tror jag utav pepparkaks degen och lussedegen, men det är ingen fara haha. Annars har dagen gått fint fint. Jag och prinsessan fick åka kommunalt pga vi inte fick plats i bilen med vagnen också. Pappa tog ut däcken ändå sen, så jag och Alexandra åkte tillbaka tillsammans. Pappa hämtade upp oss i stället i Årstaberg sedan så åkte vi hemåt och nu är vi hemma och har ätit, och tar det lugnt nu. Ska snart duscha sen kolla på Bones med familjen.
Imorgon börjar jag klockan 9.30 och det blir sång på morgonen direkt så det blir skit bra. Men kommer vara i skolan tidigare, tänkte prata med musikläraren om låten "When you believe" För jag och en annan tjej i skolan ska köra den. Så tänkte repa med honom då? För jag kan inte på torsdagar efter 16.00. Men vi får se om han kan då.. Får hålla tummarna. Jag slutar klockan 3 imorgon efter idrotten. Kommer nog dra hem då direkt, fast ska hämta en ledighets ansökan efter jag slutat, sen blir det väl att dra hemåt.. Men vi hörs imorgon.

2011-11-26

På vägen til parken och fotbollsplanen.
började spela.
Sedan gungan.
Sedan bakade vi .
Lussebullarna
Barnens fantasi haha.
Fantasi.
Pepparkakorna.
Dom klara lussebullarna.
Idag vaknade man vid 9-tiden och det var en solig dag såg jag när jag satt och åt fruskost med hela familjen.
Jag mår bara bra idag och idag gick jag och lilla syster ut med mina syskon och spelade fotboll, vi lekte en stund också. Tills vi drog hem vid 2tiden och lagade lunch åt dom. Vid 5-tiden kom pappa och resten av familjen hem. Det blev korv stoganoff och efter det så blev det bakning. Pepparkakor och lusse katter o lussebullar . Alla blev jätte fina men väldigt stora haha, vissa såg jätte roliga ut pga alla hade gjort utav sin egna fantasi. Nu blir det mys framför en film med familjen och sedan kankse ett spel med pappa, C och lilla syster Alexandra i BUZZ! Haha men vi får se om dom har lust med det.
Imorgon är det första advent och då blir det lussebullar, lussekatter och pepparkakor, det var därför vi bakade idag.
Efter det så får vi se vad som händer? Kanske kommer kunna åka iväg och handla julklappar till alla ? Eller i alla fall börja köpa till alla. Hörs imorgon.

SVAR PÅ EN ONÖDIG KOMMENTAR.



Anonym om Förlåt för dålig uppdatering.: är du tillsammans med någon isf vem? kan du berätta lite om honom
Jag: Haha hej Anonym? Nej jag har ingen kille och för det första har du inget med mitt privat liv och göra. Så eftersom du tror att jag är tsm med någon? Varför kan inte du då komma fram till mig och fråga mig istället?

Förlåt för dålig uppdatering.

En bild på min underbara lilla syster när hon var riktigt liten 1-2års åldern var hon där.
Som ni har märkt har inte jag bloggat sen i tisdags. I torsdags så var alla vi 9:or på gymnasium mässan och det gick väll sådär. Tyckte det var så jobbigt när det var så mycket ungdomar där. Många var omogna, tyckte man kunde gå under helgen istället. Det kanske skulle vara mindre ungdomar som är omogna då? Jag träffade väldigt många vänner som jag inte har träffat på väldigt länge, det var roligt att se dom haha. Efter den jobbiga mässan så hämtade pappa upp mig och Mikaela och körde oss till Skärholmen. Mikaela och jag gick runt en stund där sedan så åkte vi hem till henne, och kollade på 28veckor senare ( En zombie film). Jag åkte hem vid fyra tiden på eftermiddagen och tog det sedan lugnt.
Idag så ville jag verkligen inte gå upp. Jag var så himla trött och bara ställde om klockan flera gånger, det var jätte jobbigt men jag kom upp sen ändå. Var i skolan klockan 8.00 och hade matte på morgonen, vilket är skit tråkigt men försöker ändå. Slutade redan vid tio över 1 idag och väntade på Mikaela som slutade klockan två. Efter det så gick vi till Centrum och kollade lite och tog det lugnt tills pappa kom och hämtade mig. Vi hämtade upp lille bror och lilla syster på vägen också. Nu är vi alla hemma, har ätit och tar det lugnt nu. Blir väll lite mys framför TV:n sen med lilla syster och resten av familjen som är vakna, små barnen sover. Imorgon har jag ingen aning om vad som sker, men något bra sker väll. Kanske blir att baka om vi hittar en adventsljusstake. Nu ska jag ta och umgås lite med familjen så syns vi senare kanske eller imorgon.

2011-11-22

Prövade klänningen på BikBok.
Och jag var dessutom och prövade en kjol med ett spetslinne på H&M.
Såhär såg det ut.
Idag så orkade jag inte att gå upp, jag var så himla trött. Ville inte gå upp, ville ligga kvar bara och sova under mitt varma täcke. Men så blev det inte jag fick gå upp istället och sätta på mig kläder. Det blev lite myskläder idag för jag orkade inte att sätta på mig några jeans eller leggings. Jag var i skolan till kvart i 8 och väntade på Mikaela tills hon kom. Jag mår bara bra idag men som sagt är jag trött.
Efter skolan så stack jag till Centrum med min lilla My (Mikaela) , vi kollade på kläder för jag skulle hitta en klänning eller något annat liknande till julafton och nyårsafton. Hittade en riktigt fin klänning som jag gillade, den var väldigt fin och den vill jag ha på julafton. Vi får se hur det blir med det. Efter vi hade gått runt i typ 4timmar så kom pappa och resten av familjen och hämtade upp mig, sedan så åkte vi och åt på en resturang . Nu var man hemma och ska snart duscha och sedan gå lägga mig för är riktigt trött. Vi ses.

Vem orkar med kärlek ..

Vem orkar med kärlek när den ändå inte är seriös? Vem orkar med med något som inte är seriöst?
Kärlek sägs vara underbart och en massa romantik? Men jag tror inte ett skit om det längre. Vill veta och vara med om äkta kärlek,inte bli behandlad som om jag vore skit i ögonen på någon? Kärlek sägs göra ont, vara skit och allt möjligt. Vem orkar med kärleken när den ändå inte är seriös och vet vad det ens är?

F*ck that new girl


2011-11-21

Vet att jag inte kunnat blogga,men allt är skit bra med mig och hoppas att allt är bra med er.
Har haft fullt upp med skolan idag,imorgon så början man skit tidigt och vi får se om jag orkar gå upp då haha.
Det får bli ett kort inlägg men får skriva lite mera sen. Har inte så mycket batteri och orkar inte att ladda den för jag är skit trött,kommer f*n ta ett varmt bad sen tror jag och sen gå lägga mig. Men vi får se.

NU har man hål i naveln (äntligen)

Ja som rubriken lyder,nu har man hål i naveln. Fint blev det och det togs igår haha.
Jag har idag varit på match och sett min morbror spelat,redan igår så var vi och firade han hemma hos mormor min. Han blev 15år haha,byxmyndig liten sak haha. Men jag mår bara bra och kommer imorgon åka in till stan och hämta min jacka. Kommer vara hemma till fem då. För vi ska äta då. Men vi får se vad som sker under veckan som kommer. Vi får höras senare,ska mysa framför tv:n nu.

Kort inlägg

Det blir ett kort inlägg just nu, men ni får veta mer imorgon vad som skedde idag och vad som sker idag . Jag är fortfarande lite krasslig men blir säkert bättre. Men ska dra vidare nu, kram.


Börjar bli förkyld och har ont i halsen

 

image description

 

 

Exakt, som sagt så börjar jag bli förkyld nu och har ont i halsen. Vaknade imorse och kände att jag behövde gå snyta mig, kände att jag hade ont i halsen också lite men det kommer säkert bli bättre under dagen.

Jag mår annars bara bra, idag ska jag dra hem efter skolan pga ska iväg och göra en sak som jag också nämnde igår morse. Jag är i alla fall på väg till skolan nu och har matte direkt, fy va jobbigt.. Och juste mina naglar blir bara sämre och sämre ? Vad jag än gör? Så spricker dom, böjer sig, allt .. En håller t.o.m på att gå av .. Men nu ska jag dra vidare så syns vi senare.

 

 


Dagens Låt


Dagens outfit

Jeans skjorta = Gina Tricot
Jenas byxor = Cubus
Linne = H&M
Stövletterna = Scooret

På väg till Mikaela och skolan

image description

 

 

Godmorgon på er sömntuttor . Just nu sitter jag på bussen på väg till Mikaela,ska hem till henne innan vi börjar,vi ska platta håret där och göra oss i ordning. :) jag tyckte det var skit jobbigt att gå upp skit tidigt men det är värt det för jag gör allt för min bästa vän. Jag mår bra i alla fall men är lite förkyld är jag och det vill jag inte vara?

Imorgon ska och måste jag dra hem direkt efter jag slutat,pga ska iväg innan vi ska till mormor och göra en sak? (undra vad det kan vara eller hur ? Haha men imorgon fyller Tobbe år, så det är därför vi ska till mormor och fira honom. Men vi hörs senare idag, kram .


 

 


Önskas i julklapp.

Behöver verkligen en plattång nu,får önska mig det i julklapp.. Den kostar bara 299kr på elgiganten och har redan kollat på hemsidan haha,helt desperat efter att ha en. Jag älskar att ha plattat hår. Men i alla fall så önskar man sig det. Om man inte får den utav så kallade "jul tomten" så får jag vänta och köpa den senare efter julen då sånt fall.

2011-11-15

En bild ifrån somras,då alexandra och jag åkte till stan.
Saknar sommaren då man kunde gå runt i shorts och bara vara sig själv,utan nu måste man gå runt och frysa istället och se vit ut :( Vill vara brun och inte vit/brun.. Måste sola,så det får jag lägga in någonstans i mitt schema haha,så jag hinner sola och bli brun. Jag mår jätte bra idag och är väldigt glad för att jag har fått VG på teknik uppsatsen,många VG:n nu minsann. Blir så stolt över mig själv. Jag kommer idag försöka kolla klart på min svenska uppsats,om jag är nöjd med den så skickar jag in den sen. Gillar inte att det ska vara såhär kallt ute men vad ska man göra? Man får leva med det. Nu ska jag dra vidare,vi hörs.

skolans mål och planer

Mina mål för skolan som jag vill klara denna termin är att vara godkännd i alla ämnerna och inte ha ett enda ig.
Men just nu ser det illa ut engelskan,pratade med både pappa och C igår hur vi skulle lösa det. Dom kom på en riktigt bra idé att jag ska skriva ett brev till C om vad jag gjort under hela dagen och en till pappa om hur jag mått under hela dagen på engelska,för då tränar jag på alla verb i engelskan och speciellt ord.
Men i dessa ämnen vet jag att jag är gödkänd i.
°Matte
°Svenska
°NO
°SO
°Musik
°Idrott
°Teknik
°Bild.
Dom ämnerna som fattas ska jag ha på Vår terminen.
Så vi får se hur det blir med dom ämnerna jag kommer ha då.
Redan nästa vecka blir det besök på Älvsjö Mässan med skolan,det blir gymnasium-mässa.
Så vi 9:or ska åka dit och fråga en massa och få information om dom olika skolorna.

You have no idea.

In my eyes you are perfect, in my dreams,
you are one I will never get in my heart,
you are more than just an important person to me.
You will never leave this place from me.
You will be near me all the time without knowing anything even.
You have no idea.

2011-11-14

Idag stack man till skolan och det gick jätte bra. Jag mår bara bra och kommer ikväll att bara ta det lugnt och ta ett bad tror jag efter pappa och dom har handlat. I helgen så blir det att dra hem direkt efter skolan på fredag för vi ska fira Tobbe min halv morbror. Och under lördagen kanske det blir BIO med C,så det kommer bli trevligt. Jag kommer få jackan imorgon utav min underbaraste pappa. Men i veckan blir det plugg i svenska och det ska bli klart,blir däremot plugg i No också haha. Jag fick VG på musik uppsatsen också,vilket jag blev nöjd med haha :) Nu ska jag dra vidare så vi syns sen.
En bild på min bästa vän Mikka.

Fars dag

Idag vaknade man med att ha sin lilla syster bredvid sig och det var rikitgt mysigt,så morgonen började hur bra som helst. Men i alla fall dagen började bra,pappa fick frukost imorse han anade inte vad som väntad honom senare under dagen. Efter det skedde så låg jag och Prinsessan tillsammans i min säng och kollade på TV,en liten stund senare blev det massa avsnitt utav Keeping up with the Kardashian. Så hon låg bredvid mig hela tiden och var så lugn. Hon har nästan aldrig varit så lugn,så länge,hon låg nästan bredvid mig i 2/halv timme med mig.
Haha men senare så gick vi alla upp och gjorde i ordning lunch,därefter åkte pappa och hämtade lilla syster Alexandra och under tiden han gjorde det så gick jag ner till Centrum med Grodan. Vi handlade lite kakor,Cola och en tårta till fika,C gjorde en sockerkaka hemma. När vi kom hem så hade inte ens pappa kommit hem ännu så jag satte igång med disken och la in den i diskmaskinen,samtidigt som C gjorde klart det sista. När jag väl var klar så kom han hem precis i tid. Vi väckte Prinsessan som vi la efter lunchen så hon kunde få lite sömn,och vi alla satte oss och fikade. Pappa fick en tjocktröja som var väldigt mysig,en silver penna som hans namn står på, osv.. Men efter de så tog vi också det lugnt. Framåt mot kvällen nu så har det varit lugnt och alla har haft trevligt,pappa är och lämnar Alexandra nu och sen är han hemma igen. Alla andra sover förutom C och jag.
Imorgon blir det att dra till skolan,tror jag kommer ta sovmorgon till halv 8,brukar gå upp kvart i 6. Men imorgon blir det nog lite sovmorgon. Skönt faktiskt. Haha hade i alla fall roligt idag angående jul klapp haha,som pappa och C sa att jag kunde önska mig hahaha,trodde jag skulle dö av skratt men skulle kunna tänka mig hur resten av familjen skulle reagerat under julen när jag skulle öppna den haha. Nu ska jag ta och fortsätta kolla på Keeping up with the Kardashian.
En bild ifrån fredags innan jag drog ifrån Mikaela.

VILL HA!

Vill ha den här klänningen! Den dödar!! haha
Tänk att ha den på balen haha,undra vad pappa skulle säga .? =P
Nej men den var fin och cool.

Frågestunden är igång!

Tjena mitt bena,nu är frågestunden igång på min blogg. Fråga vad ni vill ifrån himmel och jord så svara jag sen när den avslutas. ;)

I'm the baddest BITCH

I'm the baddest bitch,what did you expect from me?

På väg till skolan

Godmorgon på er haha,just nu är jag på väg till skolan och är hur trött som helst. Idag blir det att plugga på svenskan mycket men annars så ska man dra hemåt sen,fast ska först prata med Mikaela innan. Jag mår bara bra också,skulle vilja vara utomlands nu,på Hawaii eller någon annanstans där det är varmt och där jag bara kan slappna av,för just nu är jag stressad hela tiden.

Men nu ska jag vidare,vi får höras senare. Kram på er!


shit,detta tar kol på mig,inte bra.

Jag tror jag kommer ge upp snart! Allvarligt den här uppsatsen tar kol på mig. Jag är hur trött som helst och hoppas jag blir klar med den imorgon för jag orkar inte vara uppe mera,redan igår kväll så var jag vaken till kvart över 3. Inte okej för mig? Och vaknade 3timmar efter typ? Men hoppas min musik uppsats är klar imorgon,ska börja kolla på Claude Monet också pga har en uppsats i bild också. Har en bokrecsion,sedan planera in egen lektionen på idrotten. Det är mycket mer,som NO,bir snart prov i det igen. (SUCK)! Men ska försöka hålla humöret uppe ändå. Ska gå duscha nu och sen ta och gå lägga mig i sängen o SOVA!! Så vi hörs imorgon.
En bild på Prinsessan,i lördags när vi skulle gå ut så tyckte hon att hon kunde gå ut sådär haha.
Vilken Sötnos hon är :) ♥

2011-11-07

Idag så var det första dagen efter höstlovet i skolan. Det gick väll sådär,skadade mig t.o.m vilket gjorde ont,så jag var tvungen att gå till vårdcentralen. Men annars gick min dag bra,men fick gå hem själv.. Men i alla fall jag mår bara bra annars och idag blir det mycket plugg! Mycket som ska lämnas in nästa vecka!
Här är dagens outfit.
Bytte om till mjukisar när jag kom hem så det här blev ändå dagens outfit.
Addidas tröja =Stadium.
Linne=GinaTricot.
Mjukisbyxor=BikBok

Dagens ♪

† †

2011-11-06

Nu är man ny duschad och snart så ska vi alla dra till mormor min och ta en fika. Jag mår bra och vaknade med ett toppen humör för lilla prinsessan gjorde mig sällskap. Men som sagt så är jag klar för att åka nästan och det blir kul för vi alla ska hem till mormor. Jag kommer ikväll dra iväg och sola tror jag,måste kolla mer på vissa uppsatser jag har i skolan. Måste skicka ett mail till en lärare om en uppsats också,fattar ingenting om den. Men vi får se hur det går. Men denna vecka som skolan börjar så blir det som en ny start för mig haha,vi får se hur det kommer gå. Ska byta inriktning till Teater i skolan. Men vi får se. Ska i alla fall dra vidare nu så får vi se vad som sker när jag kommit hem. Vi hörs.

dagens låt

Dagens låt

vaknar upp,tänker ...

Vaknar upp,tänker vad händer idag,vad är det för dag,vad är det för väder?
Hon går upp drar mig till badrummet och sköljer ansiktet så hon vaknar till verkligheten helt,
hennes första tanke är att tänka positivt och vara glad oavsett vad som kommer ske under hela dagen.
Hon kollar sig i spegeln och ser en tjej som har en hel framtid framför sig och är omtyckt av så många runt omkring sig i hennes närhet hela tiden. Hon har så många tankar om sig när hon ser sig själv i spegeln,det kan vara till att hon inte tycker om sig eller att hon tänker det går att ordna senare i livet eller att hon vill vara perfekt för vem som helst och se bra ut,kommer negativa tankar om hur hon ser ut,fast folk sagt att hon ser bra ut. Hon skiter i det och går ut ur badrummet och tar på sig vilka kläder som helst för det spelar ju ingen roll ändå? Därefter så åker skorna på och hon öppnar ytterdörren och låser den och sedan går ut ur porten med musik i öronen och åter igen med tusen tankar i huvudet,på väg till skolan så är det en stressig mage med tankar om betyg och gymnasiumval osv,vet inte hur hon ska välja eller söka till. När hon väll kommit fram till skolan så är det tomt i hela skolan,efter 30min är hälften av hela högstadiet i skolan och lärare,första tanken som kommer upp är att vara trevlig mot de som lär oss en utbildning. När hon börjat lektionen är det läraren hon lyssnar på,men då o då kommer andra tankar upp o det är mer än bara 1 tanke,det är fler än 1. Hon avbryts utav att någon är som en skit i klassen och beter sig som en skitunge vilket får henne arg för att läraren i klassen vill ge oss en utbildning,läraren kastar ut skitungen och fortsätter med en suck. Slutade lektionen går ut och lägger in saker i skåpet då hon ser att läraren ser helt slut ut. Hennes vänner kommer och säger hej och märker inte om hon är ledsen eller något annat liknande,utan frågar frågor om sig själv och så. Hon suckar och svarar självklart och inte vill vara en skit utan alltid ställer upp och är snäll emot sina vänner oavsett hur dom behandlar henne. Killarna är skitar och håller på och när hon säger "det räcker" så lyssnar dom inte utan dom fortsätter tills hon slår till dom och går därifrån. När hon väll sitter ner och är tyst som en mus så frågar hennes närmaste vän om det hänt något då?,självklart så säger ju hon att det inte är något och då ser den nämaste vännen misstänktsamt på hon och frågar säkert? Hon säger då åter igen det är inget,allt är lugnt. Och då går närmaste vännen vidare och snackar med dom andra. Slutet av dagen då hon slutat drar hon sig mot Centrumet och på väg hemåt med tankar om hur dagen varit och vad som måste göras. Väntande på buss/t-bana/pendel osv,så kollar hon på himlen och tänker på att det är ungefär 85-70år kvar tills man är där och då man säkert har barnbarn och framtiden har utvecklats mer o mer för hur vi har det nu. Sedan sittandes på väg hem så kollar hon ut genom fönstret och ser allt annat som är runt omkring henne. Folk med så olika smaker och intressen och yrken,vilket får henne att tänka igen på framtiden hos henne om vad hon ska/vill ha för yrke när hon är färdig utbildad. Hon är hemma igen då hon blir bemött av en trevligt familj som bryr sig om henne och vill henne allt också. Hennes humör blir både upp o ned när hon är hemma och det är inte ovanligt,utan det brukar vara så oftast. Mot kvällen så pluggar hon och undrar hur mycket hon ska skriva,hur hon ska hitta fakta och när hon blir klar så hon kan slappna av. Mot natten så försöker hon sova och tillslut så somnar hon och åter igen så vaknar hon dagen efter med tanken hur blir denna dag,hur blir vädret,och vilket dag är det? Tankarna snurrar runt mer än vad du tror hela tiden,du kan ibland tänka utan att vet ens vet vad du tänker på...

dagens outfit

Det här är dagens outfit.
RollingStones Tunika=H&M
Svart linne=H&M
Leggings=H&M



2011-11-05

Nu sitter jag och lyssnar på låtar och väntar på tills vi ska kunna åka iväg,vet inte vad pappa ska göra med oss medans C är och jobbar :) Jag mår i alla fall bra och hoppas att ni också mår bra. Kanske blir mormor i eftermiddagen men vi får se hur det blir. Men nu måste jag rulla vidare så syns vi senare för jag ska göra mig klar sedan så åker vi tror jag. Haha men hoppas ni har en bra dag.
Det här var resultatet utav naglarna C fixade :)
Dom blev grymt fina,metal lila med musiknoter ;)

I wanna be slim!

I wanna be slim,
I wanna be long,
I wanna be just me,
I wanna be hot,
I wanna have a great body.

So work,work to make my body slim.

Testade den och ville inte ta av mig den!

Tro mig när jag testade dom här ihop ville jag inte ta av mig dom båda. Men var f*n tvungen ju? :O Älskade tyget,allt med tröjan och byxorna. Fast blev sur också för jag inte hade pengar till dom två.. Suck. Men aja... Får se om den är kvar till efter julen...
Och tröjan till.

Älskade den här skinnjackan ifrån BikBok!

Så himla fin Skinnjacka! Tror jag är kär i den bokstavligt talat,den är så fin att jag vill ha den nu,men det går inte för jag måste ha pengarna till julklapparna. Jag hoppas man kanske kan få den i julklapp då? Men vi får se. Nu ska jag dra ner till centrum med min familj och vi ska äta lunch där nere,sen blir det att dra hemåt igen. Men i alla fall älskade den Skinn jackan! Här får ni se den.
Den kostar 599kr.
Du kan hitta den på hemsidan också,Bland jackor..

Vad önskar jag mig i Julklapp?

Hej på er,som sagt är julen snart här. Den är om ungefär 6-7veckor . Det blir att vi kommer fira jul hos Mormor min,det kommer bli kul :) Jag kommer den här månaden spara alla pengar så jag kan köpa julklappar till alla. Det blir väldigt många i alla fall,10 st .. Så det blir att köpa 10 julklappar till alla eller lite till :) Men i alla fall det jag önskar mig är.
•Kläder som (Linnen,jeans/leggings,underkläder,tjocktröja,kofta.)
•Väska som jag kan få plats med min skoldata,idrottskläder.
•Skor. (klackskor,vanliga skor,eller spelar ingen roll faktiskt?)
•Smycken.
•kosmetika.
•Presentkort.
Det är nog vad jag önskar mig i julklapp. Men nu återstår vad alla andra önskar sig.
Vi får se hur det blir. Om jag inte hinner köpa alla julklappar till alla den här månaden så får jag försöka göra det i December. :)

Breaking dawn - del 1 (Måste se!)

Just nu så kollar jag på biljetterna till filmen Breaking Dawn del 1. Jag och C går eventuellt om 2 veckor på fredagen den 18. Och man hoppas på att biljetterna finns kvar. Så C ska prata med pappa när han kommer hem om att vi kanske ska köpa biljettenra redan nu så dom inte är slutsålda till den 18 November. Men här kommer båda trailerna utav Breaking Dawn del 1.

Part 2.
Här är lite bilder .

2011-11-04

Just nu tror jag kommer på panik snart!? Jag vet inte vad jag ska göra,jag försöker leta efter fakta om afromusik till musik uppsatsen. Men problemet är att jag inte hittar något!? Är fett jobbigt. Så vet inte hur jag ska lösa det? Får väll prata med fadern min och fråga om hjälp? Men vi får se hur det kommer bli med det. Har en massa annat att göra också! En bokrecsion,och en till sak i svenskan. Alla andra ämnerna hoppas jag att det är bra med mig. Men jag mår bara bra och hoppas att ni har det bra. Vädret ser inte så fint ut idag,fast man får hoppas på ett bättre väder. Jag ska i alla fall nog bara vara hemma idag,annars så informerar jag er vad som sker haha. Men vi får se vad som sker,ska börja kolla på julklappar snart och se vad jag önskar mig :) Men vi hörs senare.

2011-11-03

Dagens bilder
Nu är jag hemma efter att ha varit i Skärholmen och det gick bara bra,hade så trevligt. Jag mår i alla fall bara bra och hoppas ni har haft en bra dag. Vädret kanske inte har varit så lovande men man har ändå haft mitt humör,på gott humör. Just nu sitter jag också och väntar på maten ska bli klar haha.. Ikväll så får vi se vad som sker. Jag ska dra vidare så vi får höras senare ikväll. Kram.

Film

Just nu är jag hemma och kollar på film. Jag har skit tråkigt så det blir en film på gång i soffan :)
Mysigt mysigt tycker jag i alla fall. Vill ha någon brevid mig men aja. Jag mår bara bra och det gick bra idag på badet . Var jätte roligt med mina syskon,och man är helt slut. Men imorgon blir det Skärholmen . Kanske blir fixade naglar också? Om C orkar så klart. Men vi får höras imorgon. Ska kolla vidare på filmen nu. Så kramar på er alla och ha ett fortsatt trevlig kväll..

Sydpoolen.

Godmorgon ni som är vakna. Idag så sticker man till Sydpoolen med familjen,vi får se när vi åker och när vi kommer hem. Jag mår bara bra och hoppas att ni också mår bra. Jag kommer imorgon evenntuellt åka iväg och plugga med Diana. Men vi får se hur det blir. Vädret ser inte så lovande ut men håller ändå humöret uppe. Ikväll får vi se vad som sker. Vi får höras mer ikväll för jag ska göra mig i ordning och sedan packa ner bikini osv.. Kramar

Yσυ αяє вєαυтιfυℓ ♔

You are beautiful no matter what they say.
Just be you and show everyone how you are,beacuse you are beautiful.

I ℒℴѵℯ Shoes!

Then we have some autum ,whiter shoes.

Gjort om bilden på alexandras ögon.

Före.
Efter jag gjorde om den.
Sen ena ögat för sig själv..

bilder

<3
<3
<3

Hemma efter en hel dag på TomTits.

Nu är man hemma igen ifrån TomTits i Södertälje. Man blir helt trött efter att vara där i flera timmar med alla i familjen. Men som sagt så var det riktigt kul. Om ungefär några minuter blir det mat,senare ikväll så får vi se vad som kommer ske. Kommer lägga upp ett inlägg till om vad som ska ske under kvällen. Jag mår bra men näsan rinner. Imorgon så åker jag iväg och träffar underbara. Och på torsdag blir det nog plugga med Diana på Biblioteket.
Men nu ska jag äta så vi syns sen ikväll.
Dagens outfit var detta och massa bilder ifrån idag.
Tunika=Lindex
Tights=H&M
Klocka =UP
Mig och prinsessan,hon vill ge mig en puss.
Alexandras vackar ögon.

TomTits

Just nu väntar vi på resten utav familjen haha,vi är på TomTits och det ska bli kul att vara här med hela familjen. Jag mår bara bra och hoppas att ni också mår bra. Vi får se vad som sker efter TomTits . Troligtvis blir det hemåt . Men vi hörs senare!