Så snyggt skal xD

Visst är skalet snyggt? Jag gilla det för att det är musik skal :) älskar musik o sjunger en massa .. Skit fint eller vad tycker ni?

without U

I need these things
Like I need you
If you had a choice
What would you chose
I Could live without money
I Could live without the fame
And if every day was sunny
I Could live without the rain
And if I ever went up to heaven
I Would case right back down
That Would not life be worth living
Because You're The One I could not live without

Be yourself and no other person

Jag bryr mig inte om dina åsikter?
Jag bryr mig inte om dig?
Varför ska jag bry mig om du säger falska saker eller går runt o snackar?
Jag vet i alla fall sanningen om mig o vad jag gjort eller gör?
Jag lever mina dagar som dom kommer och tar inte åt mig om du säger något om mig till någon?
Jag är inte en tjej som går runt som du o leker som en lågstadie-elev i skolan,
o knuffas för att man vill bråka?
Jag är vuxnare och mognare än så och betydligt mognare o vet hur man beter sig,
o uppför sig i skolan. Jag har respekt o hänsyn till andra som jag bryr mig om men inte du,för du vet inte vad det är ännu? Utan du beter dig som en liten unge som leker i sandlådan och har ingen respekt eller hänsyn till någon,utan leker bara någon? Sluta vara det och var dig själv istället så får du se hur många som ändrar sina åsikter om dig.
Som sagt ta inte efter någon annans stil,utan var dig själv .

† Not Strong Enough †


2011-08-27

Hej alla läsare,vet att jag inte har bloggat så mycket,men har haft fullt upp dom senaste dagarna nämligen :)
Jag mår väll sådär,men har mått bättre,känner mig stressad hela tiden och så,men det blir bättre :P
Jag ska till skolan på Måndag och ja jag har börjat i Väster :) Men jag kommer få vara själv då haha... Men det är en annna femma varför. Alla andra utav 9orna börjar på tisdag :) Men jag klarar mig. Jag kommer idag umgås med min familj eftersom lilla syster är här under helgen :) Jag kommer försöka åka ner till Norrköping nästa vecka,det är ett måste att jag måste dit :O Men hoppas jag får pengarna på fredag då :O För då kan jag åka ner under eftermiddagen då jag kommit hem efter skolan o packa och få pengarna :) Men vi får hoppas på det bästa. Hoppas allt är bra med er :) Vi får höras snart igen.
Pussar och Kramar //Steffie♥

natti natti

Ja som sagt så blir det sängen tidigt ikväll,men vad ska jag göra?Är hur trött som helst just nu.. jag tog en lång dusch o nu känns det lite bättre i alla fall :) jag kommer höra av mig imorgon så fort jag bara kan,men nu tänker jag faktiskt sova :) Pussar och Kramar//Steffie:love:

Dagens låt


2011-08-24

FÖRLÅT mig för att ja inte bloggat så mycket just nu,men plugget har varit så mycket att göra :) Jag mår i alla fall inte så bra just nu men jag kämpar. Jag har just nu kommit hem efter en hur jobbig dag som helst i skolan. Jag har varit på UMO med min tjej kompis och det gick bra :) Har också fått en ny telefon och tro mig är glad över att jag fick den ;) Kommer tyvärr ha 2telefoner pga den jag fick är med TELIA abonomang. Men det blir väll kul haha ;) Jag kommer imorgon att dra till UMO på morgonen för samtal med mammsen efter det blir det en fika eller lunch med henne,vi måste prata jag och hon. Men i alla fall ikväll blir det nya naglar också :P Vi får se vad det blir för färg eller så blir det bara fransk manikyr :) måste också åka in till min bonusmormor och gå förbi hennes jobb så jag kan jobba där 2gånger under helgerna :) Snällt utav henne att hon erbjuder ett sånt jobb till mig,hon jobbar på ett SPA :) Älskar allt inom SPA och hon är sjukgymnast så det är ett + i kanten :) Men nu ska jag ta och gå sola sen blir det naglar :) Vi hörs senare ikväll.
Pussar och Kramar //Steffie♥

Svar på frågestundsfrågorna




Ja nå mår jag bra! Hoppas du har haft det bra! Ja hur bor du? Hur länge har du bloggat? Ja kommer väl med mer frågor sen :)<3
Kram

Jag: Jodå men allt är väll sådär med mig,jag bor komplicerat :) bloggat sen jag var 11år. Kram

vad inspirerade dig till att börja blogga? :)

Jag: Ja det var min pappas exfru som hade blogg o då ville jag också skaffa det :) O för att jag läste andra bloggar då :)



hur gammal e du?
vart bor du?
Vad gör du på helgerna?¨
hur många läsare får du per dag?:)

Jag: Jag är 15år gammal.
I Stockholm.
Jag är med kompisar och roar mig en massa eller är hos min kille :)
Det är olika per dag,inte så många hehe :)



Allt bra? :D

Jag: sådär :)






Fin bild!



Drömresmål?
Jag: Jag vill till Hawaii,Barceolna,Rio de Janerio,U.S.A,Thailand;Paris;Italien och Serbien :)



bästa&sämsta med att blogga?
favoritfärg?
favoritmat?
- okej nice ^^ jo det är bra ^^
Jag: Jag tycker att det bästa är nog att många läser den o tycker om den,vilket får mig att fortsätta blogga,Det sämsta  är nog när man får otrevliga kommentarer. MIn favoritfärg är Havsblå,blå,lila,röd,svart,vit och turkos . Min favoritmat är nog KInamat .
- vad fick dig att börja blogga?
MIN pappas exfru fick mig att börja blogga o jag ville skriva om min vardag o vad mina tankar säger om dagen :P




 





Förlåt ! (FRÅGESTUND)

Förlåt för min dåliga bloggpaus typ,men jag mår sådär vill må bättre. Men imorgon blir det skolan som gäller :) Hur kul som helst eller vad? Men jag får blogga imorgon så vi får höras snart,sätter igång en frågestund nu så fråga på tills min frågestund är över :) :P
Pussar och Kramar //Steffie♥

† What should i do? †

Girl-i-am-mess-quote-quotes-sick-favim.com-54338_large

Dagens låt

Tumblr_lhrr8kwd3c1qduqc1o1_400_large







2011-08-19

Vilket mysigt väder det är men man har ändå varit ute på stan med älsklingen :) Jag mår bara bra och just nu är jag och älsklingen inomhus och ska kolla på film :) Vi får se vad det blir för film :) Jag hoppas att ni mår bra så får vi höras snart igen,kommer inte kunna blogga så mycket men ska göra mitt bästa :P

Pussar och Kramar //Steffie♥


Dagens låt

Si-10_large

2011-08-18

Godmorgon läsare. Jag mår sådär lite deppig fortfarande men det går över väll? Men idag sticker man till Norrköping ,kommer ta tåget vid 10.47 o jag är framme 12.11,men hos älsklingen är jag där vid halv 1.. Pappa tog upp igår att jag kan få en Iphone med Telia? Men jag vet inte ju??? Hmm vi får se,det blir väll 2telefoner då :) Men nu ska jag ta o äta frukost och sen duscha o göra klart det sista. Vi ses.
Pussar och Kramar //Steffie♥

Depp eller vadå?

Ja man har varit för upptagen just nu,men jag mår inte så bra så pappa försökte snacka med mig men det gick väll sådär. Jag ska ialla fall packa klart det sista sen ska jag få mina naglade fixade och sedan blir det duschen och sängen tror jag nog :) Är för trött just nu och har redan gråtit .. Så jag orkar inte vara vaken nu,vill bara att det ska bli Torsdag så jag kan tänka positivt imorgon istället.. Min älskling kommer hem vid 9-10tiden ikväll så vi får se om han hör av sig :) Men aja vi får höras imorgon.
Pussar och Kramar //Steffie♥

♥ Kärleken är ingen lek ♥

Om du är förälskad så är du kär.
Om du är kär så gillar du personen.
Om du gillar personen så älskar du killen/tjejen.
Kärlek är inget man bara tar för givet,det är något vi har varje dag.
Kärleken är den som också fått oss att bli mer människor.
Ta inte kärleken för givet för när du minst anar det så märker du själv att du är älskad utav många.
291935_249570088398217_100000356833208_905813_5154870_n_large

Dagens låt

Cute-fashion-girl-girls-high-tops-hip-hop-favim.com-85542_large

2011-08-17

Ja man vaknar utav att man mår illa,gud va trevligt.. Nej men jag gick upp och åt fruskost och sedan stack pappa,bonusmamman med sonen och jag är hemma med lilla syster :) Vi har just nu väldigt kul för jag försöker få henne att dansa men det går inte så bra haha :D Men i alla fall allt är väll sådär med mig,är glad eftersom min Älskling kommer hem idag och jag åker imorgon till Norrköping :P Det ska bli skönt o få komma ner och andas lite frisk luft :) Jag kommer idg att åka in till T-Centralen sen för att köpa min biljett till Norrköping :) Så efter det blire att dansa eller något?? Kanske fixar till mina naglar mera? Men vi får se hur det blir? Jag ska i alla fall packa haha :) Hoppas ni får en underbar dag och mår bra. Vi får höras snart :)
Pussar och Kramar //Steffie♥
En bild ifrån typ 2-3veckor sen när jag bada :)

I do everything for you


God natt

Nu tänker jag ta och gå lägga mig,men innan det ska jag duscha och sen kan jag gå lägga mig :) Hoppas ni sover gott allihopa :) Imorgon så kommer min älskling hem,äntligen! Men vi hörs imorgon då läsare! :D
Pussar och Kramar //Steffie♥
Tumblr_lojxivtcrk1qlislmo1_500_large

Home sweet home

Ja som sagt kom vi hem vid 6 tiden och pappa gjorde mat och sedan så kom kunder till min bonusmamma,hon gör ju naglar :) Men innan det så var vi på UMO med mig och det gick bra :) Jag mår fortfarande inte så bra,men det är en annan femma :) Men imorgon så åker jag in till stan och fixar biljetten till Norrköping på Torsdag :) Men nu är jag hemma o ska diska och sen gå och sola i 30min :) :P Vi får se vad som sker sen. Men vi ses senare ikväll :)

Pussar och Kramar //Steffie♥


† Only I Can Judge Me From How I Am †

Det bara du vet vem du är varje dag,
Det är bara du som vet hur din dag ska bli o hur du vill att din dag ska vara.
Det är bara du som kan veta allt om vad du har gjort o inte gjort.
Bara du som vet vem du är inifrån o utifrån.
Bara du som kan döma dig själv för vem du är.




♛ Du äger dansgolvet ♛

Tumblr_loswr50hbw1qa4mzpo1_500_large
En kväll du aldrig glömmer ... Den kommer aldrig försvinna så du bara vet.
Så lev med det o var inte en falsk person. Utan visa vem du är istället.

Dans träning på gång,jag som är tränare :)


2011-08-16

Idag är man barnvakt haha,men det kommer säkert bli kul,eftersom det bara är jag och min lilla syster. Jag mår inte så bra idag o jag vet inte vad det beror på. Jag ska till vårdcentralen imorgon och då får vi se vad problemet är,för jag har haft ont i huvudet nu till och från,mår illa hela tiden o jag känner mig spyfärdig direkt efter jag har ätit något. Men vi får se vad problemet är :O Annars är det lite upp o ned för mig. Jag ska gå o prata med någon nu i höst också,för jag bär så mycket på mina axlar som är jobbigt för mig. Men nu blir det att umgås med lilla syster sen blir det att dra och ha träning/dans,men mina elever  :) Vi hörs snart.
Pussar och Kramar //Stefffie♥

Myspys

Yes nu blir det myspys framför en film,blir säkert en dansfilm som vanligt eftersom jag dör för dans hehe :P Men hoppas allt är bra med er,för nu tänker jag hoppa in i duschen och sen ha min mysiga morgonrock och kolla på film :) Vi hörs imorgon läsare!
Pussar och Kramar //Steffie♥

Tänk på dig själv någon gång

När du börjar tänka på dig själv,
så börjar du inse hur du egentligen mår,
Att falla ner på tå,är du om du inte orkar mera.
Om du tappar medvetandet är du borta.
Att gråta till söms är får dig mer svarg.
Att ge upp är du inte dig själv,
o inte stark nog att få dig att må bra själv.
Men om du hoppar och lämnar,
så finns inte din själ eller du kvar.
Ge inte upp o tänk istället om du verkligen mår bra

31303_1500636679971_1355814066_1349400_7961522_n_large

Make the party start


2011-08-15

Idag vaknade man o fick höra att frukosten var klar haha :) Trevligt,men ifrån igår så har jag mått dåligt och jag gör det fortfarande,jag har ont i magen hela tiden o hat illamående :( Vet inte varför men det går väll över snart? Men idag ska jag vara hemma faktiskt,har redan tränat idag och det kändes skönt som f*n :D Är helt nöjd,men vi får se vad som sker senare idag :) :P Vi hörs .
Pussar och kramar //Steffie♥

2011-08-14

Idag kom man hem ifrpn sin bonusmormor,man sov där igår då och hade mys med alla där hemma :) Haha jag mår väll bra men ska dra till Hammarbysjö stad nu och grilla :) Det blir kul och vi får se när jag är hemma,kankse drar o solar i 30min? Men det får vi se hur det blir :) Hoppas allt är bra med er :) Jag kommer också snart åka ner till Norrköping och jag saknar som fan min älsklingen som kommer hem på Onsdag :) Men man undrar när han kommer hem på Onsdag? Om jag kanske hinner åka ner redan den dagen under kvällen eller om jag tar tåget på morgonen på Torsdag morgon :P Vi får se. Det kommer komma någon dag snart så jag får ta modellbilder igen,det blir hösttema då :) Men aja nu måste jag dra.
Pussar och kramar //Steffie♥
En sjukt gammal bild på mig

2011-08-13

Idag blir det att åka till min bonusmormor och fira min bonusmammas födelsedag :) Jag mår inte så bra,har ont i huvudet fortfarande,men det blir bättre sen :) Jag kommer inte kunna skriva så mycket idag men då nås jag på luren så klart :) :P Men hoppas allt är bra med er så syns vi ikväll då :)
Pussar och Kramar //Steffie♥

Be yourself and hard


Was hard and be yourself. No one can take you if you say no.
Show that you are the strongest on earth and fight back.
Tumblr_lmur9inrxq1qdeqa3_large

2010-08-12

God morgon Sverige eller vad ska man säga?? :D Jag vaknade på ett härligt humör idag och ifrån ingenstans så är jag överlycklig :)? Hahaha det kanske beror på att min älskling kommer hem på Onsdag? Har saknat han så himla mycket,att jag t.o.m har gråtit :O Men jag längtar till jag åker ner o får träffa min underbara :) Jag vet redan vid vilken tid jag ska åka också. Så det blir bra,eftersom vi också ska gå runt under Augustifesten? Så det blir nog bra om jag är där till 13.30 eller tidigare? Det är han som bestämmer :) Jag kommer idag att träffa några kompisar sen drar man hem och umgås med familjen :)
Imorgon så kommer vi åka hem till min mormor och fira min bomusmamma och alla andra kommer vara där :) Vilket blir kul,kanske blir ett dopp i vattnet sen med små syksonen och säkert Tobbe också :P Men efter det får vi se vad som sker? På Söndag ska vi åka till min bonusmammas faster i Hammarby sjöstad och hälsa på :) Men aja hoppas ni mår bra så syns vi sen..
Pussar och Kramar //Steffie♥
Beach-dress-floral-girl-light-favim.com-121337_large

Fly and forget

Make me fell your body
Make me touch you
Make me free

Tröttast på jorden!

Kan man vara mera trött eller? Jag är lika trött som ior just nu och trötter :( Skulle kunna sova i 100år om det behövdes :O Men ialla fall,jag kommer nästa månad att gå o ta om i naveln och det blir kul :) Så det blir att spara 800kr ifrån den här månaden då :) Men nu vet jag hur mycket jag kommer spendera den här månaden o nästa :) Jag mår fortfarande dåligt och jag har ont i huvudet :( Vi får önska mig allt väll så jag kan bli bättre snart :) Nu ska jag ta o lägga mig i sängen och kolla film eller TV,vem vet vad som sker :)
Pussar och Kramar //Steffie♥

Fixade naglar=CHECK √

Nu har man fixade naglar o dom är skit snygga,det är färgen lila :) Och dom passar utmärkt ;) Det är min bonusmamma som fixadr naglar och jag frågade om hon kunde fixa mina o det kunde hon :) Så nu ser dom ut såhär? Vad tycks???





ursäkta toarullen men vi hittade inget ljus :( Men det blev fint ändå,dom ser bättre ut i verkligheten. :D

2011-08-11

Så himla ont i huvudet! Har haft det i flera dagar i strek nu och det slutar aldrig?? Vad jag än gör så slutar det inte?? Gahh! Vad ska jag göra? :( Men har inte gjort så mycket idag förutom att jag ska få fixade naglar snart och senare så blir det bara att ta det lugnt :) För jag orkar inte att hitta på något just nu,för trött o mår inte så jätte bra.. Men jag får önska er en underbar dag så syns vi senare :)
Pussar och Kramar //Steffie♥

Criminal Minds

NU blir det Criminal Minds på TV :) Säger god natt nu så vi får höras imorgon :) Men aja haha blir mys framför TV:n nu så god night see ya!!

Believe my words



Believe my words,
believe me,
believe in you, believe in it yourself and show who you are every day without lying about yourself







Solat=CHECK√

Nu kom man hem efter man har solat o stekt i ett solarium i 30min :) Känner mig helnöjd för jag har fått rejält med färg :) :P Så om 1timma hoppar man in i ducshen,för då har färgen lagt sig ordentligt. Jag mår bara bra just nu och funderar på att börja kolla på resor till vintern eller nästa år :) Funderar på att vilja åka till Hawaii,Ibiza eller Barcelona eller Rio :D Men vi får se vad som sker,enligt mamma så ska vi åka någonstans nästa år under sommaren men det är en annan femma om det kommer hända? Ni kanske har några förslag på resor o platser jag kan åka till? Tryck till skriv en kommentar då annars :) Vi hörs senare.
Pussar och Kramar //Steffie♥

C.M - Melody to my song♥


2011-08-10

Jag vaknade klockan 07.38 idag men skulle gått upp 8min tidigare :) Men jag gick upp då i alla fall och hoppade in i duschen o hade hårinpakning i håret 20min,o nu är håret lent o fint. Efter det så åt man frukost. Pappa släppte av mig på Stationen så jag åkte in till T-Centralen och träffade Ellie,Aline o deras pappa. Don tog tåget vid 12.10,så efter det stack jag hem igen. Så nu sitter jag här. Ikväll så ska man sola o kolla film :) Ska däreomt då försöka planera in min födelsedag o vart jag ska vara när den sker? För det är 1månad o 2veckor kvar tills jag blir 16 :) Jag gillar att vara klar o planerad i tid så jag vet vad som sker,så jag slipper bli stressad? Men det är ju ändå hela tiden. Nu ska jag dra iväg vi syns senare :P
Pussar och Kramar //Steffie♥
Tumblr_lpprkdpjwx1qmo6hxo1_500_large

Några svar på frågor ifrån frågestunden ;)

ebba om Frågestunden är igång nu xD:
1. vilket är ditt favoritplagg?
2. Din favoritfärg?
3. Favoritmat?
4. det värsta du vet?

Jag:
1.Det är nog linne o underkläder ;)
2.Haha kina mat o kebab :)
Kinamat
3.Folk som inte talar sanningen och otroghet och tjejer som försöker splittra på ett förhållande. Och killarnas ex..

Lisa om Frågestunden är igång nu xD:
Hur många år är du?
Vad har du som intresse?
Vad gör du på fritiden?
Vad använder du för platttång om du använder en?
Vars beställer du kläder ifrån? :-)

Jag:
1. Jag är 15 år men blir 16,den 20september :)
2. Jag älskar mode,musik och barn ;)
3. Jag dansar,sjunger och är med mina vänner.
4. Jag brukar använda Babyliss plattång ;)


5. Jag beställer kläder ifrån Nelly.com,H&M.se o många fler :)


isabelle om Frågestunden är igång nu xD:
superfinblogg!

när jag ändå kikade in så kan jag väl fråga frågor!

*hur gammal är du?

* favorit artist?

* favvofärg?

* vart bor du?

* har du pojkvän/flickvän? :)

* hur många läsare har per dag ungefär?

Jag:
1. Jag är 15 år men blir 16 snart.
2. Min favorit artist är nog 50cent o många fler. :)


3. Det är havsblå,lila o röd och många fler.
4. Jag bor i Stockholm.
5. Jag har en pojkvän haha. :)
6. Ingen aning olika per dag :P

Niles om Frågestunden är igång nu xD:
Hej, allt bra?

Jag:
Hej på dig,allt är bra :)

Frågestunden är igång nu xD


20.55

Just nu så sitter jag o slappar framför datan och tänker på ifall man ska sätta igång en frågestund nu?? Vad sägs? Men vi får se ;) Hoppas ni har det bra ;) Jag kommer på torsdag få fixade naglar utav min bonusmamma,hon är grym på det ;) ni får se bilder senare :) Men aja nu ska jag duscha ;) Vi hörs snart.
Pussar o Kramar //Steffie♥

Daddy Yankee Ft Prince Royce


Riket av bloggarna

Jag som har Bloggriket vet ju att detta fungerar! Om du trycker HÄR eller på bilden här ovan så kommer du till sidan som kan öka din statestik med stormsteg! Det är så att det finns en topplista, och när du har kommit till den så kommer alla kunna se din blogg, och då trycker dom ju på den och då får du fler läsare! Bra va? Klicka på bilden så kommer du dit!

2011-08-09

Idag vaknade man utav en söt liten lille bror på 3år o sa att han ville kolla på TV. Jag gick upp o satte på TV åt honom o klockan var 8 då haha,men det positiva var att jag inte hade ont i huvudet imorse när jag vakna :) Jag fick följa med pappa till jobbet idag,pga vi skulle på besök på Annerstaskolan,men pappa såg min minn att jag ej inte ville dit,så han ringde upp rektorn i Västerholms Friskola.. Efter 2min så sa han att vi skulle till skolan om 1timme. :D Helt glad när jag hörde det :) Jag mår bra just nu men jag har mått bättre i mina dagar. Älsklingen kommer hem nästa vecka på Onsdag ifrån Serbien :) Saknar han otroligt mycket o lägntar tills han är hemma igen. :love:
Imorgon så kommer man få träffa lilla Ellie i Stan o hon vill gå runt o Shoppa med mig,eftersom hon inte vill göra det med sin Store bror Aline eller pappa :D som sagt tjejer äger haha,nej men det är lättare att shoppa tjej o tjej. Kanske träffar på Matilda också imorgon en snabbis,men vi får se :)
Ska försöka dra o sola lite idag men vi får se hur det blir. Hoppas jag kan göra det :) Men nu ska jag ta o umgås med mina små sykson :) Vi hörs snart.
Pussar o Kramar //Steffie♥

Svar på kommentarer

. om Svar på kommentar utav mami:
jag undrar bara vad som har hänt med eddy eller vad han heter? o.o va inte ni tsm? ;o


Jag : Hej du PUNKTEN ;) om du borde ha läst min förra blogg steddy.blogg.se så skulle du förstå? Jag o Eddy tog slut i vintras o det var ett tag sen dess? Jag o han är bara kompisar just nu :) O jag har en underbar kille just nu o det är ett väldigt seriöst förhållande vi har.
.

emma. om Svar på kommentar utav mami:
sv: Varför slutade du? Det är ju asroligt :D Tack detsamma! :)

Jag: För att jag flyttade o så :(


ida
om Svar på kommentar utav mami:
sv: allt bra då ?:D
kram


Jag: Ja allt är bara bra med mig du då??
Kram.






Svar på kommentar utav mami

tezzan om 2011-08-08:
Min älskade dotter!
vad fin din blogg är. Tråkigt att människor inte känner någon värdighet o låter den vara!!! Dålig stil :-(.
Älskar dig! <3 <3 <3
Jag:Haha tack min mamma. JO tack jag vet,alltid så. Älskar dig också ;) <3 <3 <3

tener un día maravilloso

3663329d_large
Pasando el rato con los amigos.
Que brille el sol todo el día y la luna toda la noche.
Deséame una canción con un alma desde el corazón

weei!


2011-08-08

Hej på er.
Idag ska man ta det lugnt för man har världens huvudvärk :( Jag ska försöka träna idag också,men till kvällen får vi se vad som kommer ske,kanske dra ut eller något? Men vi får se,just nu så ser det ut som om Matilda min syster kommer hit en stund o vi ska väll snacka lite skit o så :P men nu ska jag göra mig i ordning o ducsha och klä på mig ;) Vi syns snart.
Pussar och kramar //Steffie♥

2011-08-07

Hej på er.
Dom senaste veckorna har jag haft fullt upp,varit ute på landet,varit hemma och träffat stora syster Luiza som nu fått en dotter som heter Julia. :) Jag mår väl sådär men har mått bättre i mitt liv. Jag kommer idag bara vara hemma och umgås med den lilla famijen här o deppa.. Och på tisdag blir det besök på Annerstaskolan i Flemingsberg.. Men kommer inte gå där.. Ska försöka börja i Västerholm igen. PÅ onsdag ska jag träffa Ellie i stan för då kommer dom dit o eftersom hon är på kryssning just nu. Men så ser det ut nu ialla fall. :) Jag ska dra vidare nu så vi får höras snart igen.
Pussar och kramar //Steffie♥

FÖRLÅT!

HEJ ALLIHOPA FÖRLÅT FÖR DOM BILDERNA SOM KOMMIT UPP NU SENASTE TIDEN,PÅ DRICKOR O ALKOHOL.. INTE JAG SOM LAGT UPP... !!! MEN VI SYNS SNART!
PUSSAR O ARGA KRAMAR //STEFFIE♥
Im-sorry_large

BAD BIITCHES ONLY ♔

Tumblr_lorb36top91qdmgceo1_500_large
Tumblr_lo64cnkibu1qmg1bvo1_500_large
Tumblr_lo3x6vyfvi1qmqf2eo1_500_large

Let's getting party in the fu*king house now! ^^

Tumblr_lnpi12gmki1qjn0afo1_500_large
Tumblr_lhazi5omvv1qc4lpuo1_500_large