Kort inlägg. .

Just nu är jag hemma och tar det lugnt,vet inte hur det blir att hämta mina saker också. Men vi får se hur det blir.
Jag har ont i huvudet och lite förkyld. Har lite bråttom nu så vi ses senare! Förlåt för kort inlägg.


På väg

Vilket fin väder vi har idag eller hur? Jag mår bra och det hoppas jag ni också gör. Just nu är jag på väg till Skärholmen för att träffa den underbara :) vi får se vad vi hittar på? Det är de vi inte vet vad vi ska göra. Men jag kommer vara hemma till fem tiden och med ett toppen humör. Hoppas ni har en härlig dag ! Vi hörs sen .


Godis godis

Äta godis är det godaste att göra på kvällen med sin lilla syster också :) jag ligger och kollar på film just nu i alla fall och vi ser Shrek2 haha ,sjukt länge sen man såg den .. Men jag är fortfarande förkyld och jag har ont i huvudet,har haft det hela dagen ?! Men aja man får hoppas på att de blir bättre :) vi får höras imorgon då för jag kommer sova efter filmen. Så godnatt kramar på er !


Litte Bilder som gjorts om.

Nu har jag gjort om lite bilder och tryck till och säg vad i tycker om dom. Välj en bild och den som får mest kommentaren för vilken bild,läggs upp på Facebook som min profilbild. Så skicka en kommentar :)
Bild 1
Bild 2.
Bild 2 i svartvit..
Bild 3.
Bild 4.
Här var alla.
Så antingen kommenterar du en kommentar med Bild1 eller 2 ,någon utav dom här 5bilderna. Om du tyckte om den svartvita i bild2 så skriver du bild2 svartvit. Så det är ditt val. Och tycker vilken som är fin. Vi hörs!

Bilder ifrån igår och idag i lekparken.

2011-10-29

Prinsessan


På väg till tumba



Framme!



Sällskap av syster Alexandra



Prinsessan fick 2 Mariekex.



Jag och Prinsessan



Precis innan bussen kom på väg hemåt.


2011-10-30



Prinsen



Han såg lite olycklig ut där.



Sedan var det full fart framåt med lekandet .



Sen kom Jonathan och ville vara med,och det fick han.



Alexandra också.



Fin bild på Jonathan.



Jag och Alexandra



Alla tre leker,Alexandra,Jonathan,Prinsen och Prinsessan vår.



Och sen en liten bild på mig.

Svar på kommentar ifrån Mormor.

Mormor
Hej mitt hjärta!

Ser fram emot att du ska ringa!!
Klart vi ska fixa med underkläderna! 
Du kan väl sova här en natt????
Morbror Tobbe ;-) är här på lovet oxå!

Kramar och pussar i massor
mormor
Jag: Hej Momor min :)
Klart jag ringer dig imorgon såklart!
AA det kan jag säkert göra,får prata med pappa bara och C :)
Aha okej men va kul :)
Kramar och Pussar
Stephanie

2011-10-30

Idag blir det att vara hemma med mina syskon fast jag skulle åkt iväg,men man ställer ju alltid upp för sin familj.
Jag skulle emot skäris men det blev inget. Jag mår i alla fall bra men är lite förkyld är jag. Jag kommer imorgon att åka iväg för det ska jag,har lite saker att göra imorgon så vi får se vad som sker mer. Ikväll blir det att mysa framför en film tror jag med min lilla syster. Vi får se vad vi ska se för film.
Nu i veckan ska jag göra massor,jag ska till biblioteket med Diana och plugga en massa,jag ska träffa någon och jag ska kolla på leggings och tröjor :) Ska höra av mig till min mormor också och prata med henne om underkläder haha,och för att jag vill träffa hennes såklart. Men det sker massor och ni kommer få veta mer om vad som kommer ske under höstlovet. Jag är i alla fall positiv och på bra humör.
Jag hoppas ni har en bra dag så ses vi senare :)


2011-10-29

God morgon på er.
Idag händer det grejer,för att jag tar hand om min lilla prinssesa som är min lilla syster. Vi kommer idag åka till Tumba Centrum. Vi kommer också ha sällskap utav min andra lilla syster Alexandra. Hon kommer och gör oss sällskap och jag kommer bjuda på maten och så. Jag kommer också leta efter ett par leggings men vi får se om jag hittar ett par. Jag mår bra idag och jag hoppas att ni också mår bra,vädret verkar lovande och fint det med. Så det verkar som om det kommer bli en bra dag för oss. Jag kommer ha prinsessan hela dagen och kvällen så det blir jag som lagar middagen och så. Jag kommer också höra av mig till mormor min och fråga om hon skulle vilja komma förbi en sväng sen och prata lite och så hon får träffa Prinsessan också. Har inte träffat Mormor på ungefär 2veckor tror jag :) Men nu måste jag ta och göra mig i ordning och dra mig till bussen. Vi ses ikväll.
Dagens outfit.
T-shirt =H&M
Jeans byxor=H&M .

Ung natt

Just nu sitter jag med laptopten i knät och tänker lite på allt möjligt. Jag tänker på hur min framtid ser ut? Vad för gymnasium jag ska söka till,vad för yrke jag vill ha? Jag vet faktiskt inte vad jag vill bli. Det finns så mycket ju? Kanske blir sjuksköterska inom barn? Eller något helt annat. Men i alla fall så mår jag bara bra och har humöret uppe fast vädret är sjukt trist . Jag kommer försöka komma in på ett gymnasium som är bra. Jag hoppas det kommer gå bra för mig så det blir att hålla tummarna. Nu ska jag ta och knyta mig till sängs och sova. Vi hörs imorgon.
En bild ifrån idag.

My best friend


Love u!!
Bicthes in school <3
YEAH
Happy
Sweet hearts
Funny
Hottie
Cute

2011-28-10

Hej på er!
Just nu sitter jag i skolan och har Musik med alla,haha alla är utspridda i hela skolan och arbetar. Vi ska skriva om en låt ifrån artisten Mannish Boy med låten Muddy Waters. Det tar tid och skriva om den till sitt eget. För att man måste tänka på vad som ska ske i hela teatern. Men jag mår skit bra idag för jag blev godkänd på 2 prov idag :) Och det var Matte och So:n Mohaha :) Men jag är nöjd ialla fall. Jag slutar idag 14.10 viket är skönt,men kommer vara kvar tror jag eller dra till biblioteket och plugga? Vi får se vad som sker . Kanske köper ett par legging idag? Jag hoppas ni får en underbar dag för nu ska jag dra mig tillbaka. vi ses ikväll.
Dagens outfit.
Jeansskjorta =GinaTricot.
Jeans=Cubus.
Linne (vit)=H&M

sorry,but i'm back!

Hej på er!
Jag vet att det var sjukt länge sen jag var inne och skrev ett blogginlägg.. 1måndad sen,haha.
Nej men jag mår bara bra och just nu är jag bara hemma och tar det lugnt. Jag har i 1månad,pluggat en massa. Fått VG på NO provet inom KEMI,sedan blev jag godkänd på SO:n också. Vi får se hur det går för mig i engelskan,eftersom jag lämnade in uppsatsen igår. Jag har lämnat också in Teknik uppsatsen. Sedan har vi svenskan,bilden,musik och matten som görs.  :) Så vi får hålla tummarna. Annars har jag varit mycket med familjen. Jag hoppas ni mår bra för nu ska jag ta och plugga lite. Kram