Har bytt blogg

Tjena på er!
Som ni ser så har jag bytt blogg nu, tänkte på en helt ny start, så det blev devote.se.
Här kan ni se min vardag och jag bloggar mycket mer då, från mobilen och när jag är hemma och på rasterna i skolan. Jag hoppas ni kommer gilla den.
Kram på er!
http://steffiie.devote.se

Börja använda klackar?

Dom här eller ?
Tycker ni jag ska börja använda klackar eller ska jag köpa ett par sneakers? Typ adidas skor eller vilka vår skor ska jag köpa? ..

Gissa vem som kommer få denna i födelsedagspresent?


Vilken var finast?

Denna eller den här?
Kommentera vilken du tycker var finast?

Ingen rubrik


Dagens låt


2012-02-19

Hej på er. Idag vet jag inte hur denna dag kommer vara. Lilla syster kan inte komma hit pga hon är sjuk, så vi får se vad som kommer ske idag. Jag mår bra i alla fall och hoppas att ni också mår bra och får en bra dag. Jag bloggar senare om något kommer ske idag, men annars så tar jag det lugnt just nu..

Hatar att få finnar!

Jag hatar att få finnar, får alltid det när jag dricker läsk eller äter godis.. Det slår aldrig fel, vad jag än gör så försvinner de inte förren på måndag eller tisdag, vilket jag hatar... Gillar verkligen inte att få det. Jag mår annars bra och imorgon får vi se om Alexandra kommer hit. Nu ska jag gå och borsta tänderna sedan tvätta ansiktet noga med allt, får t.o.m ta Mary Kay då tror jag, för jag vill få bort de. Vi ses imorgon.

Dagens låt

Dagens låt.

Ny duschad.

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, jag mår bara bra men är trött. Ikväll blir det filmmys med hela familjen och det kommer bli mysigt, idag var vi iväg och åkte pulka i Lida backen och det var jätte roligt faktiskt haha. Men jag hoppas ni får en bra fortsatt dag så ses vi.

Vad jag vill göra 2012.

° Komma in på ett gymnasium.
° Åka till Turkiet/ Utomlands.
° Fixa Engelskan.
° Spara pengar.
° Fixa sommarjobb och jobb överhuvudtaget.
° Fylla 17 år.
° Träna mera.

Här

Här en bild på kudden pappa och hans tjej fick igår utav mig, det var presenten och jag har gjort den helt själv.


Gå ut

Puss på er!
Snart blir det att gå ut och ta det lugnt ute, gå en promenad eller något. Idag hade jag provet och det gick riktigt bra, kunde allt haha. Så tror jag ligger bra till och jag gjorde klart en sak idag i skolan som pappa och hans tjej ska få i present hehe. Den är jätte fin, lägger upp bilder senare på den som jag gjort klart. Jag mår bara bra och hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft. Ikväll blir det filmmys och bara ta det lugnt, tror jag ska ta ett bad sen och slappna av lite, det skulle jag behöva. Men nu ska jag göra mig iordning för att gå ut. Vi ses ikväll.

Dagens låt

Från igår.

Just nu


Dagens Bild

Blir 18år om 518 dagar haha.

Plugga


2012-02-16

Jag och Gurleen idag i skolan.
Idag så var det en jobbig dag i skolan, jag gillade inte att vara i skolan. Jag mår i alla fall bara bra och jag hoppas ni också mår bra. Jag kommer idag plugga på so:n hela dagen, och kvällen. Vi får se hur provet imorgon då kommer gå. Jag fick mitt SL-kort idag vilket var en lättnand tycker jag, så nu kan jag andas. Och de senaste dagarna har jag pluggat bara och kämpat med so:n. Vill börja på boxningen igen, men måste kolla min knän först sedan får vi se vilken klubb det blir. Vi ses.

Lev och var positiv


God natt

Ska gå och sova snart,är sjukt trött men hoppas ni har haft en bra dag. Jag ska blogga mera om vad jag gör under min vardag men hinner inte knappt, pga min vardag, hinner typ bara blogga via appen och i skolan ibland och hemma innan jag ska plugga och efter jag pluggat klart..   Men vi ses imorgon.

Ingen rubrik

Jag har ett val och valet är att sköta mig.

Ingen rubrik ❤


Just nu

Jag och Gurleen


Alla Hjärtansdag !

Hej på er! Idag har jag möte och vi får se hur det kommer gå, har inte så mycket att blogga om just nu men vi ses senare.


God natt

God natt på er. Är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon. Så vi ses imorgon.


Vill sova

Just nu vill jag sova men det går inte. Pluggar fatiskt men det går i alla fall bättre nu för mig. Men jag mår bra annars. Jag hoppas ni har haft en underbar dag för jag har haft det men dagen har gått segt. Jag kommer ha möte imorgon så vi får se hur det kommer gå. Men annrs blir det mycket som händer imorgon. Men vi ses imorgon orkar inte blogga mer ikväll, är för trött.. Längtar att få sova.

Skola!!


Dagens ♪


2012-02-12

Idag har jag pluggat som en tok, det gick inge bra. Till slut fick jag hjälp av pappan min och då gick det mycket bättre. Jag mår bra men vi får se om jag inte har feber nu på kvällen så får jag Äntligen gå till skolan imorgon, hatar att vara sjuk för då är man instängd hela tiden och min hjärna får ingen frisk luft då haha. Men vi får hoppas på de bästa, nu ska jag ta det lugnt och sedan blir det mat tror jag haha..

† Whitney Elizabeth Houston


† R.I.P Whitney Houston †

Vila i frid Whitney Houston! Du är mer än bara en fantastisk sångerska.

God morgon

Idag blir det plugg hela dagen också. Vi får se hur det kommer gå, hoppas ni mår bra för jag mår mycket bättre. Jag bloggar lite senare.

 


Just nu

Just nu sitter jag och pluggar! Går Inge bra!


2012-02-11

Hej på er. För ni som undrade varför jag hade lösenords-skyddad bloggen ett tag var för att jag inte hade lust att skriva något när jag verkligeninte ville. Jag mår i alla fall mycket bättre och drar till skolan på måndag och ska läsa igenom historia boken idag och göra klart alla frågor så jag kan bli redo för provet.. Kan lite än så länge, men ska plugga mycket idag för jag ska bara vara hemma för att jag ska bli helt frisk. Jag hoppas att ni har haft det bra så ses vi.

Ha tråkigt så gjorde denna..

Den ser hemsk ut men det var roligt att göra något sånt haha...

Dagens ♪


2012-02-07

Idag hade vi nationella prov i svenska och det gick riktigt bra, det var inge svårt utan det var lätt. Jag mår bra men börjar bli sjuk vilket jag inte vill men får bita ihop och ska bara ta det lugnt men blir hård pluggnig imorgon med pappa om SO:n. Måste fixa de provet om Första Världskriget, mellankrigstiden och hur Hitler kom till makten. Men annars är allt bra med mig. Jag hoppas ni får en underbar kväll så ses vi imorgon, för nu ska jag gå och ducsha sedan fråga bonus mamma om jag får ta lite paj som hon gjorde i söndags :) Den är super god. Vi ses.

Just nu


VILL HA DET HÄR SKLAET!!!

SÅ HIMLA GULIGT OCH FINT !! VILL HA DET! BARA FÖR ATT DET ÄR NALLE PUH TEMA, MED TIGER!!
35 EURO.
HITTADE DE SKALEN PÅ DENNA HEMMA SIDA! http://society6.com/

Jag har himlen runt hörnet...

.

Gud va roligt att folk läser min blogg

Jag blir så glad när jag får se att folk läser min blogg och statistiken höjer sig bara, gud så roligt. Men jag har ont i magen just nu men hoppas på att de blir mycket bättre. Jag kommer gå upp tidigt imorgon ändå men jag hoppas ni får en trevlig kväll så ska jag gå och duscha och så, vi ses imorgon.

Just nu


Dagens låt


vad tycker ni?

Gjorde om den här bilden och tyckte den blev fin. Eller vad tycker ni?

Svar på kommentar till dig Angelica





Änglalik om keep it up and be strong:
Hej.. måste bara få fråga vart du hittat denna bild? så otroligt fin och jag skulle själv vilja plocka ner den..

Jag om Keep it up and be strong: Hej Angelica ;) Jag hittade bilden på hemsidan http://weheartit.com/ .. Så där kan du hitta bilden, själv så hittade jag den där eftersom jag har ett konto där och man gillar varandras bilder. :) så där kan du hitta den och därifrån tog jag den. Det var mitt svar på din kommentar.

Just nu...

Just nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt? Men imorgon får vi se vad som händer . Är inte på humör just nu men de är en annan femma. Men vi ses imorgon. Här kommer en bild på mig ifrån imorse.


2012-02-04

Tjena på er, idag så måste jag dra till Skärholmen på något sätt och lämna en sak och sedan dra hem igen, tar mig hem på egen hand så vi får se hur de blir... Men i alla fall jag mår bra men är förkyld fortfarande, idag händer det inte så mycket för att vara ärlig, ska plugga också lite på SO:n, och kolla vad som sker nästa vecka, ska hämta fakta till Bild redovisningen också, samt måste jag och Gurleen dikskutera om No frågorna som vi gjort klart. Men nu ska jag dra vidare och göra en kaffe så syns vi senare idag.

Dagens låt


2012-02-03

Vilken dag det har varit, snö storm ute nu. Jag hatar rent ut sagt snö faktiskt, önskar att de var varmt året runt. Jag mår i alla fall bra och jag är nog inge vett i huvudet tror jag. Jag har spenderat 1276kr på 3veckor, det är inte bra, jag skulle ha de fram till 2veckor till. Men de är borta... Mitt sl-kort tappade ju jag och jag får f*n leva med konsekvenserna, jag ska i alla fall försöka fixa det så jag får tillbaka pengarna, så jag kan köpa en bussremsa, för ska ringa till SL och be de skicka hem ett nytt kort till mig. Den kommer om en vecka då såntfall. Ska skaffa en j*kla spargris, så jag kan spara mina pengar nu och börja veta lite vett om värde i pengar. Ska be pappa och hans tjej ta hand om min spargris då haha. Men annars så har dagen varit bra, håller på att bli klar i syslöjden. Och tog hem historian idag faktiskt så ska pappa få hjälpa mig lite hade jag tänkt. I helgen blir det att umgås med familjen. Vi får se vad som händer helt enkelt. Vi ses senare.

Kaffe

För 3min sen drack jag upp mitt kaffe och gjorde klart disken åt pappa haha, ställde upp och gjorde den idag. Tyckte att jag kunde göra något i alla fall. Ska snart hoppa in i duschen och byta till mys kläder och sedan kolla på något. Jag hoppas ni mår bra och sover gott så syns vi imorgon. Kram


YMFF

You, Me, Family, Friends.

keep it up and be strong

Keep it up and be strong, no matter what happens.

Dagens låt

.

2012-02-02 (Jobbig dag).

En bild ifrån förra året i September.
Den här dagen har gått mig på nerverna, hatade att vara i skolan idag. Om det var en som sa något om mig och sedan en annan så tappade jag tålamodet. Först imorse så började någon bråka med mig, sen innnan lunchen, efter lunchen och slutet på dagen. Jag är helt slut nu och är trött efter allt bråk och tjafs. Jag mår i alla fall bra men är förkyld som vanligt och hungrig just nu faktiskt haha. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sedan lägga mig tidigt så jag orkar gå upp imorgon på morgonen.

studiedag

En bild ifrån Las Palmas.
Saknar värmen där.
Jupp idag hade man studiedag och jag kommer bara vara hemma och ta det lugnt. Jag mår bara bra och kommer nog ta och kolla på fim bara och slappa. Igår kollade jag på Dumma Mig och älskar den filmen.