Take a Bow









dagens låt


2011-02-26

Hej på er!

Idag har jag ingen aning om vad som kommer hända under dagen och kvällen? Kanske träffar Navida en stund och sen har jag ingen aning om vad som händer? Jag har ju blivit rätt så brun sen i tisdags och igår haha ;) Men jag ska bli brunare har jag bestämt haha! =D Jag mår väl bra antar jag emn det är fortfarande osäkerhet hos mig om hur det är med mig? :( Jag ligger lite efter med min svenska uppgift men jag hittar en bok som jag redan har läst och läser ut den snabbt och gör sedan uppgifterna? Nu ska jag ta och duscha sedan göra mig i ordning.. Hoppas ni får en bra dag :)

Pussar //Steffie♥


Te Amo <3












2011-02-25

Hej på er!

Idag gick jag upp vid 9tiden och stack direkt och solade haha,efter det drog jag hem och duschade och då kom mamma och lilla syster :) Vi ska åka in till stan och shoppa lite och senare gå på BIO med lilla syster eftersom jag har lovat henne det :) Så man måste ju? Jag mår fortfarande inte bra men vad ska man göra?? Allt är så komplicerat att ta upp just nu... Men vi får se vad som händer längre framåt mot helgen? ;) Imorgon kommer stora syster Luiza med hennes kille Mattias,de ska äta hos oss.. :) Nu ska jag ta och fixa klart mig sen sysn vi snart :)

Pussar //Steffie♥



Dagens låt


2011-02-24 - In till City

Hej på er!

Idag sticker jag in till stan och ska kolla på saker,vi får se om jag hittar något? ;)
Idag har jag faktiskt ingen aning om hur jag mår för att vara ärlig? Är helt förvirrad från går dagen,jag är helt lost vad allt och alla vill? Vad de vill ifrån mig osv.. Men aja jag ska försöka må bättre.. Jag åker ju hem på söndag så jag har mycket att göra nu haha :)
Nu ska jag ta och fixa klart mig så syns vi sen när jag kommer hem igen.

Pussar //Steffie♥

''

En bild iråfn somras :) Ena handen är min lilla systers och den andra är min <3

2011-02-23

Hej på er alla solstrålar :)

Idag vakande jag och stora syster vid 7-8tiden och gick sedan upp vid halv 9 och tog dte lugnt tills vi gjorde iordning oss och stack . . Luiza började vid 11-12 tidne så hon sa hej då till mig i Slussen sedan åkte jag vidare till Liljeholmen för att möta pappa Thomas :) Vi åkte vidare till Axelsberg för Thomas skulle göra en sak.. Efter det stack vi till Skärholmen,bokade tid till alexandra för hon ska färga håret sedan gick vi och åt. Jag fick ett par fina skor och vi får se om de är bekväma för mig då ;) Under kvällen får vi se vad som händer?
Ska möta Eddy snart för att hämta mina grejer sen drar jag vidare ;) Men vi ses snart .

Pussar //Steffie♥


Dagens låt :P


2011-02-22 - Sleep over

Hej !

Idag kom jag upp till stockholm vid 2tiden och sedan åkte jag och pappa Thomas hem lämnade grejerna,åkte direkt till Liljeholmen för han skulle köpa en klocka och handla.. Efter det så åkte vi till fruängen och solade haha,jag har blivit brun haha,vi kommer sola igen på fredag innan mamma och alexandra kommer upp hahaha! :) Jag mår sådär men det blir mycket bättre.. Idag under kvällen så kommer jag åka in och möta Luiza i Slussen,jag ska sova hos henne nu under kvällen till imorgon :) Vi får se vad som kommer hända imorgon? Någon som vill ses kanske? Då är det bara att ta och messa mig ;) Kanske så drar jag och träffar min Bästis imorgon men vi får se när han kommer sluta haha :) Jag hoppas att ni har haft en bra dag :)
Just nu sitter jag ny duschad och ska snart börja röra mig upp till tunnelbanan,Thoams följer mig eftersom han är så rädd om mig ;) Vi ses snart igen.

Pussar //Steffie♥



Kära stora syster Luiza Sjöblom =D


Kvällen Chilllåtar <3



Eminem - Beautiful



Diddy- Dirty Money- Coming Home


Härligt härligt

Hej på er!

Hahhaha ja idag vaknade jag vid 11tiden och jag och carro mötte upp Navida i vårbergs centrum ... :)
Vi åkte in till stan för att jag skulle köpa biljetten hem .. Jag åker hem imorgon vid 11-tiden. . Men sedan åkte vi tillbaka för att vi ville gå i Skärholmen istället för inne i stan och det var kallt för oss. När vi kom fram till Skärholmen så gick vi först in på glitter och kollade jag hittade ett jätte fint armand och på Gina tricot så hittade jag en blus som påminde mig om sommaren :) Och sedan stack vi hem och nu sitter jag helt ny duschad och Carro tar ett bad just nu hahaha men det behövdes nör det gäller hon ;) Jag har ju känt mig lite dissad idag.. Men vad ska man göra? Man får leva med det :) Jag bara sväljer det och går vidare ;)

Om några veckor så ska jag ta och beställa nya kläder via internet istället för jag hittar nästan aldrig något i butikerna.. :( Men på internet hittar jag massor :) :D

Jag mår väl bra och ikväll blir det lite chill med några kompisar hos Carro(http://carrobruden.blogg.se/) .
Imorgon kommer jag völ gå upp rätt så tidigt men vi får se när :)

Vi ses snart igen!

Pussar //Steffie♥



Jag och Carro på väg till stan ;)



Hahha och galna Navida :) <3


Bästa dagen med kära Fiia :)

Tjena på er!

Det var i torsdags jag skrev sist förlåt mig för det.. :) Men jag mår väl bra men har ont i halsen och är jätte snorig haha,jag hoppas att ni mår bra och har haft en bra helg ;) Jag har ialla fall det. Jag har umgåtts med Frida/Fiia. Vi har varit i Hageby och vi träffade på flera som var både roliga och jobbiga haha. Men mer kan jag ej inte berätta tyvärr. Men jag har haft det roligt och bilderna får tala om vad som hände under hela helgen :)

Idag ska jag hem och plugga och ta det lugnt :) Kanske träffar fiia senare idag men vi får se :)
Vi ses! 

Pussar //Steffie♥























de här är bara hälften av alla bilder men orkade inte lägga upp alla :)


Dagens låt <3


Ensam på alla hjärtansdag på måndag?

Hej på er!
Som rubriken lyder.. Kommer jag vara ensam på alla hjärtans dag det är frågan :P ?
Jag mår bra men är lite ledsen för jag vill ju åka upp till stockholm nästa vecka men det kommer inte gå! :'( Men jag hoppas att ni mår bra.. Jag har 2prov imorgon vilket jag inte gillar,jag har ju prov i NO och i Matte,de ämnerna som jag hatar av allt! Men vi får se hur det kommer gå imorgon .. :) Haha men man hoppas ju att man inte kommer vara själv på måndag? :(

Nu på lördag ska jag sova hos Frida och vi ska ta det lugnt och Elin kommer så det ännu roligare :) :D
Vi får se vad som händer mera i helgen :P

Nu ska jag ta och fira min lilla systers födelsedag :)
Hon blir 12år idag :) Hhaaha ...

Pussar //Steffie♥



Dagens låt




J*vla halsfluss!

Hej på er!

F*n vad jag hatar att vara sjuk! Nu har man feber och en riktigt jobbig halsfluss! :( jag vill inte vara sjuk verkligen inte.. :( Jag mår inte bra utav det och jag missar en massa i skolan! :( Hatar verkligen det här... :( Jag ska försöka plugga ändå idag om min kropp orkar.. Jag orkar knappast skriva det här för att min kropp är död..
Vi får höras igen snart när jag är frisk..

Pussar //Steffie♥