2012-01-31

Vad ska man ta upp idag vad man har gjort då? Jag mår bra men är sjukt trött. Skolan gick bra också och vi får hoppas på att jag kommer kunna sjunga love on top med Beyonce med flera andra tjejer i skolan. Vi får se hur det blir med de. Jag har studiedag imorgon vilket är skönt, för då får jag sova haha. Och jag kommer ta det lungt hela dagen imorgon. Men nu ska jag dra vidare så va rädda om er.

Trött

Jag är väldigt trött idag fast jag somnade tidigt. Men annars är allt bra med mig men är förkyld som vanligt. Jag kommer idag ha en lång dag för mig i skolan, jag slutar tjugo i fyra. Men jag hoppas ni får en bra dag. Så ses vi sen.


M.Monroe

Diamonds is my best friend.

Dagens låt


På väg hem

Just nu är jag på väg hemåt, har varit i Skärholmen och kollat grejer och jag fick med mig ett nytt iPhone skal från New Yorker och en till sak därifrån. Från H&M fick jag med mig ett par nya mjukisar och en ny tjock tröja. Blev nöjd med mitt köp.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2495872/images/2012/pic_186787838.jpg" class="image">


På väg till Skärholmen

Just nu är jag på väg till Skärholmen och ska möta Alexandra. Vi ska gå runt och kolla på grejer. Kanske hittar något. Men vi ses sen.


5 saker om mig:

1. Jag bryr mig mer om andra än mig själv.
2. Jag tar alltid skolan först än annat.
3. Jag älskar filmer och mys.
4. Jag hatar insekter.
5. Jag hjälper alltid till.

Just nu

Never mind

Dagens låt


Stjärnan är inom dig

Stjärnan är inom dig och du märker dina talanger när du visar dom.
Du är en stjärna oavsett vad.

2012-01-28

Idag var jag på besök på Sågbäckgymmasiet, kollade på BF programmet, blev jätte intresserad. Vi får se vad jag ska hitta på ikväll.. Men bloggar mer senare.. Puss och ha en bra dag.

Amatör jag är... Och riktigt falskt


Ska lösenords-skydda bloggen

Exakt det kommer ske. Kommer lösenords-skydda min blogg så om ni vill få tag på koden och namnet så får ni skicka ett mail till mig ([email protected]) och såklart måste ni säga era namn i maliet. inte anonym eller något annat liknande.
Varför jag skyddar bloggen är för att jag inte vill att vissa ska veta en massa om mitt liv och vi får se hur länge det kommer vara. Men har bloggen igång fram till Fredag och 00.00 så sätter jag igång skyddet.

På väg hem

Nu är jag på väg hem och jag är skit trött. Skolan gick segt men bra. Jag kommer idag ta det lugnt och sen, kommer gå och lägga mig tidigt för jag är trött, kunde knappt gå upp idag morse. Men hoppas ni har haft en bra dag. Här kommer en bild ifrån morse på väg till skolan.


Dagens låt

Detta är dagens låt.

2012-01-23

Idag kom jag hem vid halv 6 tiden och jag är helt slut, är trött och längtar tills jag får ligga i min säng. Skolan gick bra, insåg att jag inte hade missat så mycket. Men jag mår bra och hoppas att ni har haft en bra dag så syns vi imorgon, förlåt men har inte så mycket att säga om idag men ha det bra.

Redan på väg till skolan

Japp som rubriken lyder så är jag redan på väg till skolan. Var länge sen jag åkte såhär tidigt, men gick upp tidigt och sen när jag var klar så hade inget att göra så tyckte att jag kunde åka till skolan då. Måste ändå fråga vad jag missar i en vecka. Jag mår bara bra och hoppas att ni får en bra dag så ses vi.


2012-01-22

Jag var i Las Palmas och kom hem nu i fredags. Det var varmt och skönt där nere och jag vill tillbaka.. Det är snö ute här och det är kallt. Jag mår i alla fall bra och idag ska man dra förbi en sväng hos min farfar och lämna hans present ifrån semestern. Senare vet jag inte vad som händer men vi får se vad som händer. Jag är tillbaka i skolan imorgon och det blir mycket plugg under min håltimme som jag har efter No lektionen på morgonen. Nu ska jag gå och ta en dusch sen göra mig ordning för dagen. Juste jag köpte ett par byxor igår och ett nytt linne från Gina Tricot. Lägger upp bilder sen. Vi ses.

If you...

"Går du runt hela tiden har huvudet nere och visar att du är svag så blir du aldrig en stark människa.
Om du går runt med huvudet högt så visar du att du är stark och du ska vara stolt. "

På väg till Arlanda

Just nu är jag på väg till Arlanda. Vi ska utomlands. Säger inte vart det får ni veta när jag kommit hem. Jag mår bara bra men är trött. Kunde inte sova inatt. Men ska försöka sova på flyget. Vi ses sen. Hej då Sverige


Älskar de här bilderna från Dumma Mig.

Haha vi tjejer i familjen och pappa haha.
¨
It's so Fluffy, that am going to die!!!!!! Mohaha
Snälla kan du läsa boken för oss?
Haha nu kör vi.
Såhär dum är typ jag haha :P ?

Har ont...

Har ont i hjärtat och känner att jag vill få ut tårarna, men jag är starkare än så och kastar bort kniven jag fick i ryggen....

Undrar

Jag undrar en sak.. Vad har man vänner för?


På väg till skolan

Nu sitter man på bussen på väg till skolan och det verkar som om det blir en bra dag, hoppas bara att Mikaela kommer upp idag haha! Men jag mår bara bra men min mage hungrar efter frukost, så ska äta frukost när jag kommit till skolan. Har även en clementin med mig sen på rasten. Så blir inte så hungrig. Kommer idag ta reda på vad som ska göras gjort. Har redan börjat med krönikan, tror ingen annan har gjort men gör det pga jag kommer vara borta haha. Men vi ses ikväll sen så kan jag berätta mer vad som sket under dagen.


Kväll 2012-01-09

Just nu sitter jag och kollar på Simpsons och väntar tills jag kan gå och sova. Jag mår bara bra och idag så gjorde jag och Mikaela kladdkaka, den var super. Det är skola imorgon så det blir typ halvt kul, men jag var lite inne på weheartit och då såg jag de här skorna och blev lite små kär i de.. Vi ses imorgon.


Svar på kommentar.






Alejandra om 2012-01-08: OMG DIN BLOGG ! asso header skit finnnnnn puss på dig gumman saknar dig :* ses på tis ;D <3
Jag om 2012-01-08: Haha tack gumman, det är Mikaela som tog fotot på mig, hon är grymt duktig. Så det är hon du ska säga att den är fin till haha. Aa då vi ses imorgon haha. ♥

På väg till Mikaela

Hej just nu är jag på väg till Mikaela och sitter på bussen. Jag mår bara bra och imorgon börjar skolan. Men om 4dagar är jag borta haha ;-) vi syns senare.


2012-01-08

Här skulle jag vilja vara nu.
Idag ska jag åka och träffa Luiza, ska vara i Fridhemsplan klockan 17.30. Vi ska äta middag och sen ska vi kolla på en film, vi får se vad det blir för film. Kommer också få träffa Julia och Akilles och vi får se kanske ser hennes kille innan jag åker hem igen. Jag mår bara bra och jag hoppas att ni får en underbar dag. Solen skiner idag vilket jag tycker är skönt haha. Men under tiden innan jag drar så får vi se vad jag tänkte hitta på. Vi ses senare.

Texter som jag skrivit.


Du vaknar upp en dag du ser solen,
första tanken är att du ska ha en bra dag.
Du tänker o tänker alltid, du kan ej sluta,
vad ska du göra idag? Vad ska man hitta på? Vad har folk för sig idag? Man kopplar upp sig till det beroende framkallande Facebook och kollar vad alla gör och gjort, sedan så hålls Facebook igång hela dagen. Tror inte någon kan klara sig utan Facebook på en hel vecka. Du tänker ofta på att lägga ner kontot på Facebook, när du istället kan ta tag och ringa någon, vara med människan istället för att kolla på en social sajt som håller dig inne på den dygnet runt hela tiden.

Varför ge upp när du har en underbar familj och vänner som bryr sig om dig?
Sluta larva dig och väx upp istället för att spela en helt annan person.
Lägg ner din attityd och visa att du är en ängel istället för en B!TCH.
Du kan mer än vad du anar, du har bara inte själv märkt det, utan det är alla i din omgivning som märker det.
Och påminer och säger det till dig varje dag, men du nekar och säger nej.
Va bara sig själv,
Kämpa och ge aldrig upp för de som älskar dig vill aldrig att du ska försvinna.


2012-01-07

Innan dom här så hade jag snäckskal i 3D effekt.
Sedan hade jag dom här.
Dom har hade jag sist, sen ramla alla av. Jag hade haft tipparna länge så jag behövde nya nu haha.
Men hon är riktigt duktig.
Idag verkar det bli en slapp dag för mig, har inget att göra men vill åka in till stan idag men det skulle jag ha planerat redan igår då.. Men jag mår i alla fall bara bra och sitter och läser olika bloggar just nu. Prinsessan sover så gott just nu och pappa är iväg med prinsen. Vi får se vad som sker imorgon, vi får se om jag får sova hos stora syster då. Luiza bjöd hem mig till henne i tisdags till imorgon, så vi får se om jag kommer få. Jag ska dra vidare nu, kanske ska kolla på en serie och väntar till pappa och de kommer hem. Vill ha mina naglar fixade men får vänta tills min bonus mamma har tid och ork så klart. Hehe hon är ju rikitgt duktig tycker jag. Men vi ses.

Dagens låt


2012-01-06

San Diego.
Idag kom min farfar på besök och han är fortfarande här och det är riktigt trevligt. Han ska äta middag här också. Men under dagen så har vi fikat och tagit det lugnt men vi har varit ute också, det var roligt fast kallt. Prinsen fick åka pulka och han ville bara åka mera o mera. Till slut så gav han upp när alla andra gick in och då ville han också gå in. Haha nu ligger han i soffan och ser trött ut och kollar på Disney Junior. Min bonus mamma håller på det älskade maten hon gör varje dag, pappa och farfar pratar affärer. Jag sitter här och tar det lugnt och är faktiskt också lite trött för att vara ärlig, få rsova ikväll sen haha. Blir film mys sen efter maten. Nästa vecka så sticker jag iväg och är tillbaka veckan efter det. Mohaha säger inte vart jag ska, så det får blir en överraskning för er som läser min blogg. Ska skriva upp mål sen på bloggen som jag vill ha detta år, så vi får se. Jag mår jätte bra och jag skulle vilja vara i ett annat varmt land just nu. Eller bo utomlands! Vill vara brun och ha värme året runt. Min dröm är att bo i USA sen. Antingen i Miami, L.A, Sand Diego eller New York. Fast i New York så har de samma väder som vi har här i Sverige. Nu ska jag dra vidare i alla fall och ta det lugnt. Vi ses.

Frågor om mig.

1. Hur gammal är du om fem år?
Jag är 21år och ska fylla 22år, om man räknar ifrån i år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mikaela Karapalas.
3. Hur lång är du?
1.63
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
S.W.A.T
5. Vem ringde du senast?
Mikaela.
6. Vem ringde dig senast?
C.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Samma här älskling <333 Mår du bra? <333
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Hmm, beror på.. Föredrar samtal.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Separerade.
10. När såg du senast din mamma?
Hmm. 3månader sen.
11. Vilken ögonfärg har du?
Brun.
12. När vaknade du i dag?
vid 8-9 tiden.
13. Vilken är din favoritsång?
Det är nog How to love med lil wayne, och Through the trees med Low shoulder.
14. Vilken är din favoritplats?
Hemma i min säng!
15. Vilken plats föredrar du minst?
T-Banan (träffar alltid på någon), Pendeln.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte i Sverige i alla fall, förmodligen utomlands och har barn.?
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret, hajar, spindlar och ormar.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hahhahaha idag när jag var med Mikaela, när hon blev riktigt glad över att en kille gillade en bild som hon la upp,hahahaha.
19. Hur stor är din säng?
90x200 är den? haha.
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.
21. Har du några tvångstankar?
Haha när jag äter något i skolan så måste jag röra på fingrarna när jag äter en macka eller lunch i skolan.
22. Hur många kuddar har du i sängen?
6st.
23. Hur många landskap har du bott i?
2. Stockholm och Norrköping.
24. Vilka städer har du bott i?
Svärtinge och i Stockholm är det för många, så skiter i att skriva upp de.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor så klart. Strumpor och inte barfota.
26. Är du social?
Ja haha, pratar mycket.
27. Vilken är din favoritglass?
Har för många.
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kladdkaka!
29. Tycker du om kinamat?
Jag älskar det, skulle kunna leva i Kina.
30. Tycker du om kaffe?
Ja det gör jag, men har dragit ner på det.
31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk eller vatten eller Jucie.
32. Sover du på någon särskild sida?
Nej alla.
33. Kan du spela poker?
Sådär.
34. Senaste drömmen?
Hmm, att jag var utomlands.
35. Är du en beroendemänniska?
Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Yes, killen och jag gick i samma klass fram till 4:an.
37. Vill du ha barn?
Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska?
Nae, engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Japp 1 gång och ska aldrig åka igen.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Båda?
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Mig. Mat, kläder, skor och det jag behöver så klart.
42. Äger du dyrbara smycken?
Det tycker jag.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Bones, Sex and the city, CSI, Las Vegas, och fler.
44. Är du stark?
Ja det är klart, är stark oavsett.
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Det är nog min pappa och min bästa vän Mikaela.
46. Sover du med gosedjur?
Nej haha.
47. Vad har du för ringsignal?
Ingen aning, någon på Iphonen?
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Vet inte. ?
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Gardinerna.
50. Flirtar du mycket?
Haha, det vet jag inte?
51. Planer inför kommande dagar?
Hmm, Farfar kommer imorgon, skolan börjar, sedan packa.
52. Höger eller vänsterhänt?
Högerhänt.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Ska börja med en som heter Inspärrad.
54. Läser du dagstidningen?
Haha, nja räknas Metro?
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej, läser på nätet.
56. Dansar du ofta?
Då o då.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
107,5.
58. Vad var det senaste du skrev på ett papper?
Ett nummer till pappa.
59. När var du i kyrkan senast?
Vet inte?
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Går fortfarande på högstadiet, sista året. Hmm den bästa är nog Walla eller Ulrika.
61. Hur länge har du campat som längst?
2 veckor som längst.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Pappa och hans underbara tjej.
63. Vad lyssnar du på just nu?
Pappa som pratar om Julgranen som han nyss tog bort hahaha!
64. Har du varit med i tidningen?
Nja?
65. Vad är det konstigaste du ätit?
Hmm, maskar och sand som liten.
66. Vad faller du för?
För min kille som är underbar emot mig.
67. Vad är det för färg på din tandborste?
Röd och vit, kom på behöver en ny?
68. Hur imponerar man på dig?
Att vara sig själv och visa samma person hela tiden och absolut veta något bra om mig?
69. Någon oväntad du kan prata om det mesta med?
Min pappa tjej.
70. Har du någon piercing?
Naveln och öronen.
71. Din största vinst?
Haha ingen aning? kanske i boxning?
72. Civilstånd?
Upptagen.
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Blogg.se, Facebook, Twitter, Weheartit.com, och skolans mail och hemsida.
74. Är du fåfäng?
Hatar att se hemsk ut så, fixar mig.
75.  Ångrar du någonting du gjort?
Ja det gör väll alla ? Jag gör det.
76. Hur gammal är din pappa?
41 och fyller år 42 om 5månader.
77. Vilket är ditt drömjobb?
Modell eller skådis.
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Åka utomlands med min bästavän.
79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katt och hund.
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag hatar falska personer och är svår person.
81. Svär du ofta?
Nja inte så mycket längre faktiskt?
82. Sverige när det är som bäst?
En varm sommar och vännerna.
83. Kan du åka slalom?
Ja, är mästare på det!
84. Vad har du ätit i dag?
något hemma hos Mikaela och hemma, lax med potais och salad.
85. Vad har du för utbildning?
Vet inte, grundskole nivå?
86. Har du någon speciell egenskap?
Är stark, ser positivt fram och tar dagarna som de kommer och står för mina åsikter.
87. Vad tycker du om politik?
Vet inte..
88. Första tanken på morgonen?
Hoppas detta blir en bra dag .
89. Vilken är din sämsta egenskap?
Stressad och inge tålamod.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Alexander den store och Egyptiska historien.
91. Saknar du något?
Aa det gör jag.
92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja, det är ett tillfälle då man får känna sig extra uppskattad.
93. Vad gör dig ledsen?
Situationer där man hamnar mitt emellan. Eller när jag gjort något fel.
94. Vad gör dig glad?
Överraskningar, och personer som säger fina saker till mig.
95. Har du varit gift eller förlovad (vill bli)?
Förlovad med en tidigare (men inte nu). Vill bli gift.
96. Något utöver det vanliga du ska göra i helgen?
Vet inte vad som sker.
97. Vad är det knasigaste du gjort?
Hhaha jag gör knasiga saker varje dag?
98. Vad får dig att må bra?
Leenden och glada personer.
99. Vem är din förebild?
Det har jag ingen aning om, har inte tänkt på det?
100. Vad ska du göra nu?
Kolla på TV:n och sedan kolla på Bones. Vi ses!

Från frågestunden.





moodo om: FRÅGESTUND:
är du singel?
vem är killen du förlora din oskuld med?
tycker du tjejer med stora rumpor är snyggare än dom som är platta?
tycker du om nån nu?
vad tycker du om vårberg?
har du någonsin varit full?
Jag om: FRÅGESTUND:
1. Nej jag är inte singel just nu. Har ett förhållande.
2. Det tänker jag inte ens ta upp.
3. Jag tycker tjejer ska vara nöjda med sig själva och jag tycker båda kropparna är snygga.
4. Ja min kille.
5. Jag gillar inte Vårberg, för det går bara skitsnack runt hela tiden och alla är falska. Jag tycker att man ska stå för det man säger och du Moodo. Jag vet att du bor i Vårberg, det är liksom därför du frågar? Jag är inte en idiot? Men det är min åsikt om Vårberg och jag står för den och jag döljer inte det? Bara tillfället när jag är där, är för att min bästa vän bor där, Mikaela Karapalas.
6. Ja jag har varit onykter tidigare. Men det var länge sen.


Adam om FRÅGESTUND: Har du någonsin gjort ett misstag du helt plötsligt blivit stolt över?
Jag om FRÅGESTUND: Hmmm jag vet inte.. Tror inte det faktikst, så nej.. Tror inte någon blir stolt över sina misstag? Utan när jag gjort ett misstag så skämms jag ihjäl mig och sjunker igenom marken och om misstaget näms igen så blir det samma sak igen. Jag har aldrig varit stolt över mina misstag. Utan jag vill inte ens göra misstag.
Amanda om FRÅGESTUND: Hej, vad gillar du att göra på fritiden?
Jag om FRÅGESTUND: Hej Amanda. Hmm den var svår. Jag gillar att göra mycket, oftast så gillar jag mest att vara med min bästavän Mikaela. Det är de jag gillar haha. Och leva dagarna som de kommer så klart.
Molly Bergström, UPPSALA om FRÅGESTUND: Härligt :D vad gör du?
Jag om FRÅGESTUND: Jag svarar just nu på dessa frågor haha.

Det blev inga fler, vilket var tråkigt tycker jag faktiskt. Brukar vara många som frågar. Men vissa är väll trötta på att fråga något ? Men aja här har nu alla. kram

Bilder som jag gjort om.

Såhär såg den ut innan.
Efter.
Och i svartvit.
sedan denna.
Före.
Efter.
Och svartvit.
Före .
Efter.

Bilder ifrån idag.

.
LOve you mikka.
.
.
.
.
Vill du gifta dig med mig?
Mikka: Ja det är klart!
Jag: Yes!!
.
Talk to the hand!
.
'
.
Angelica.
Mikka gömmer sig haha.
Angelica och Mikka.
'
Hey!
.
sötis .
Jag och bästavän.
Mikaela.
Mikaela.
Me and Mikkah.
jag.
Försökte komma upp på vägen haha.
F*n den blev suddig.
Glada som alltid.
.
Tagen av mig faktiskt haha. Ville också ta något.
.

Nu är man hemma.

En tavla som Mikaela har blivit klar med.
Tjenixen på er haha. Nu är jag hemma i värmen, ute är dte kallt och jag blev frusen om tårna. Jag var iväg hos Mikaela och Angelica kom förbi så vi gick ut och tog lite bilder på varandra. Roligt tyckte jag och jag längtar redan till nästa gång jag blir fotad, jag älskar att bli det. Jag mår bara prima skinka idag faktiskt och halsen är suverän! Men ikväll blir det lugnt och som vanligt blir det Bones! Mohaha älskar den serien. Nu ska jag dra vidare. Vi ses.

På väg till Mikaela

Hej på er!

Jag mobil bloggar just nu och sitter på bussen medans och är på väg till Mikaela. Min hals är mycket bättre och tack o lov säger jag bara. Men vi får se vad hon och jag hittar på, jag kanske går och kollar efter ett par skor idag med henne eller annat, vi får se vad vi hittar på helt enkelt. Vid halv fem så ska hon och hennes moster iväg så vi är med varandra tills dess typ. Hoppas ni får en underbar dag.

P.S frågestunden är inte avslutad ännu så fråga på.


FRÅGESTUND

Nu tänkte jag sätta igång en frågestund. Så fråga vad ni vill så svarar jag så fort jag kan och fråga vad ni vill ;)
Ni märker när den avslutas, men fråga hur mycket ni vill tills jag tar stop för det!

Be yourself and strong!

Be yourself and strong.
If you are yourself, show your strongest side out of you.
I'm not obsessed out of you and believe me I do not think I would even like to become obsessed with out you. If you are obsessed with out me it was because Ijust want to see your greatest strength, wants you to be yourself and nobody else. So be yourself and strong.





Lite nya bilder. och ändrade planer.

En på mig.
Här är en annan.
Smile.
En svartvit.
Och en utan smink.. och andra kläder :P
Som sagt så blev det ändrade planer om och om igen. Nu sitter jag i alla fall utan smink och väntar tills mina goda föräldrar kommer hem. Men skulle åkt iväg och gått på BIO men det blev ändrade planer för det. Så jag tvättade av sminket och nu sitter jag här. Vi får se vad jag hittar på ikväll..

Esther Ndaula (Skolans bästa röst och världens grymma!)

Så himla duktig är hon, hon har den bästa rösten. Esther du kommer bli stor och berömd.
Äntligen fick man se något på Youtube på dig också haha, otrolig röst har du och kämpa på så blir du något snart! Du tar alla med din röst i skolan också och jag kan inte sluta lyssna på din mix utav denna låt. Den är grym. Stort grattis till dig och hoppas din skiva släpps snart ;) Massa kramar.

2012-01-04

En bild på prinsessan, när vi var i Nacka.
Idag ska man ta hand om sina små syskon, vi får se vad vi tänker hitta på sen när pappa och C är iväg. Det som är jobbigt är att det är ett tråkigt väder och det finns inte så mycket att hitta på då ute. Jag mår bra men har fortfarande ont i halsen, men det blir bättre. Imorgon vet inte jag vad som händer, det återstår och se imorgon. Hoppas ni får en bra dag så ses vi lite senare.

2012-01-03

Just nu är jag hemma och har nydligen tagit en varm dusch, vi får se vad jag ska göra idag. Kommer bara vara hemma och ta det lugnt tror jag, senare så kommer morbror Andreas hit och hälsar på. Jag undrar när vi tänkte åka och kolla om min navel piercing ser bra ut sen, skolan börjar redan nästa vecka på tisdag. Så vi får se hur det kommer gå, vi börjar ju klockan 8.20 som vanligt. Men nu ska jag dar vidare. Ha en bra dag.

Piranha och House of voices.

Piranha.
House of Voices.

Hos Bästa vännen Mikaela.

Just nu är jag hemma hos Mikaela. Vi har städat och nu är det gäster här och vi har ätit god mat, ikväll ska vi kolla på filmer vi börjar med filmerna piranha och efter den blir det House of vocies. Skräck filmer såklart haha. Men jag mår mycket bättre och har inte lika ont i halsen, men hoppas ni har haft en bra dag för just nu är Mikaela och duschar och man hör henne haha! Men vi ses.

Dagens ♪

She dosen't mind!

Glöm aldrig vem du är.

Glöm aldrig vem du är, var dig själv och lev dagarna som dom kommer.

Nyår....

Låt bilderna tala för sig själv..
Prinsessan.
Prinsen och Jonathan.
Jag..
Lilla syster Alexandra..
Jag och Prinsessan.
Syskon kärlek.
Brosan och prinsessan.
Och gullungen haha.
När vi gick ut ..
Såhär såg vissa ut, pga min kamera.
.
.
.
...
God förtsättning till er alla..