Året 2012 är snart här! (Det här är lite vad som hände under 2011)

På nyår förra året.
Inte så bra bilder, men det här var på nyår förra året i Slussen.
Under vintras.
Under vintern i februari kan jag nog gissa.
6 April, glömmer aldrig den här dagen, det var kaos.
April uppe i Stockholm.
Under maj, den 20 maj, var på väg till 100% party.
Detta var under Juni då jag var uppe i Stockholm med mina bonus syskon, pappa och hans tjej.
Ifrån somras då prinsen fyllde år.
En bild ifrån somras.
Jag och Ariella i Norrköping, då jag åkte ner igen.
...
Jag var tillbaka i Stockholm igen.
Var tillbaka i Västerholm. Bild tagen av Mikaela Karapalas.
I början av hösten, september..
Jag och Mikaela under hösten.
Slutet av hösten, början på vintern.
December.
Slutet utav terminen i skolan.
Julafton.
Och nyårs bilder tar jag idag.
Hur har mitt år 2011 varit då? Det har varit upp och ned, bodde ju i Norrköping i början av detta år, skedde mycket, blev singel och då blev livet både roligt men jobbigt, började träna som en galning efter det och gick ner en massa som fick andra oroliga men när de fick reda på sanningen så var dom inte det längre haha, men det skedde mycket mer, träffade en kille som skapade problem för mig, det blev kaos under den tiden, många människor blev inblandade början av April. Efter det så blev det ingen skola för mig, så det förändrade mina betyg, vilket var idiotiskt men de betygen har jag tagit igen under höst terminen. (stolt). Men efter maj och början av juni så åkte jag upp till Stockholm och träffade min pappa, hans vackra tjej och hennes barn, vilket är mina bonus syskon nu (Prinsen och prinsessan). Bestämde mig för att fråga han och henne om jag fick flytta hem till de, och de gick med på det, vilket räddade mig otroligt mycket. Jag behövde hjälp med mycket, som t.ex skolan, mitt liv, min attityd mot vuxna och så mycket mer.. Jag fick all hjälp utav dom helt enkelt och det är jag så tacksam för att de två människorna finns i mitt liv, jag älskar båda och min bonus mamma kommer aldrig lämna mitt hjärta. Jag tycker det är synd att jag inte tänkte på att jag verkligen har haft det bra hos pappa tidigare och att jag kunde få all hjälp då, men jag uppskattade det inte.
Men jag träffade en kille också under den sommaren som var så underbar och behandlade mig så bra att jag inte såg det själv med mina ögon. Men det varade inte länge det heller... Åkte ner till Norrköping igen för att hämta mina grejer och säga hej då till alla mina vänner som bor där nere för att starta om i Stockholm. Och det blev mycket mer komplicerat än vad jag trodde. Jag var ofta hos en annan kille jag blev tillsammans med där nere, och jag var där nere i ungefär 1månad och sedan åkte jag hem med mycket packning, på väg till landet där pappa och hans tjej och mina syskon var. I slutet av Augusti så började i min förra skola Västerholms Friskola. Träffade alla min vänner därifrån igen och träffade min bästa vän Mikaela igen. Hade saknat henne jätte mycket. Men i September blev jag singel igen och jag fyllde 16år i den månaden, och jag hade ett No prov som jag inte berättade för pappa och hans tjej, Jag kom hem och hade fått reda på resultatet på provet under dagen, jag fick VG på provet och gick in och sa det till dom haha, och de blev glada fast sa att jag ska berätta när jag har prov nästa gång. Hittills så har jag klarat mig och har 4 VG och G i de flesta ämnerna, de andra jag inte fått betyg i har vi inte haft under den här terminen. Men engelskan ska vi fixa nu denna termin, jätte viktigt att göra det. Vi ska ha möte om det sen efter jul lovet. Så efter september så gick månaderna väldigt fort. Nu är det december och slutet på de och nyår idag. Vi firade jul hos min bonus mormor och det var riktigt många julklappar. De fick inte ens plats vid granen, så mycket var det. Det var en riktigt härlig jul. Nu är det nyår och om 10 timmar så är det ett nytt år. Här kommer vi år 2012.
Gott nytt år på er alla!

Var den du vill vara

Var den du vill vara, inte den dom vill vara.

2011-12-28

Lite bilder ifrån idag när vi var i stan.
En mask på Buttrick's.
Gris mask.
Katt mask.
Och på Alexandra.
Idag stack man iväg till stan och träffade lilal syster Alexandra. Vi gick runt och hon köpte något för det hon hade fått i present kort. Det blev roligt att träffa henne och det roliga var att när vi skulle sticka så fick hon en blåsa på foten och då skrattade vi för att hon gick jätte roligt. Jag mår i alla fall bra och hoppas ni har haft en bra dag. Har ingen aning om vad som händer imorgon, så vi får se. Vi hörs imorgon.

Detta var dagens outfit.

Adidas tröjan - fick den i julklapp.
Rött linne - fick den i julklapp.
Jeansen - fick i julklapp.

2011-12-26

Prinsessan på väg till Nacka.
Och prinsen på väg till Nacka i bilen.
Prinsen fick spela Megajump på min Iphone medans vi väntade på maten.
Och prinsessan väntade också och ville få bort sitt plåster.
Prinsen fick dricka sin Fanta och var glad.
Prinsessan fick också lite Fanta och hon älskade det och bad om mera hela tiden haha..
Nöjd eller?
Hon undrade varför jag tog kort haha.
Prinsessan hade suttit i vagnen i ungefär 1timme och blev trött efter att C och jag gick runt i affärerna och kollade kläder haha.
Det jag köpte idag på Rea, på Gina Tricot.
Och en mysig kofta på H&M.
Idag vaknade man utan ström i hela lägenheten, jätte irriterande men vi klarade oss ändå haha. Vid runt 1tiden så åkte vi familjen till Nacka forum och det blev rörigt för det var väldigt mycket folk men jag fick in 2 köp innan vi åkte hem i alla fall. Det var väldigt stressigt att vara i Nacka idag för människorna var typ som djur haha och ville ha allt på REA. Men jag klarade mig och det gjorde C också, fast prinsessan var trött hela tiden, prinsen gick runt med pappa och sedan så stack de och åt glass. Efter jag och C var klara köpte hon en Smootie till mig och hon köpte en till sig själv. Prinsessan fick smaka på min och till slut ville hon har mera hela tiden haha, hon drack nästan upp hela. Men jag mår bara bra och vi får hålla tummarna om att jag får åka till Mikaela imorgon. Hoppas det för det är den enda dagen vi kan ses för sen kommer hennes moster ifrån grekland på besök på onsdag morgon. Så både jag och Mikaela hoppas på att jag kan. Jag hoppas ni har haft en underbar dag och att ni alla andra som inte fått ström ännu får det så fort som möjligt. Nu ska jag dra vidare så vi ses.

2011-12-25

Bild ifrån igår.
Julen igår gick galant tyckte jag, jag mår bra men är lite hes i halsen, fast det går ju över. Jag kommer på måndag tror jag åka iväg och handla under mellandags rean och under veckan ska jag nog träffa Mikaela och vi får se jag kanske får sova hos henne då? (Håller tummarna), men annars så jag idag bara ta det lugnt och kolla på någon film. Jag hoppas ni har haft en bra jul och att ni har en bra dag. Vi ses.

Home sweet home.

En gammal bild på mig sen 1månad tillbaka ungefär.
Äntligen är hemma nu och tar det lugnt och snart blir det mat. Är fortfarande mätt ifrån lunchen vi åt i Farsta Centrum, jag mår bara bra men har ont i ena ögat haha. Jag kommer idag klä granen och en massa annat så kommer inte vara så social idag. Hoppas ni mår bra och har en underbar dag så syns vi senare kanske eller imorgon.

2011-12-23

Brosan min blir 19år idag. Grattis på dig!! Massa kramar.
Dagen före julafton är det alltid stressat. Min store bror fyller år idag och han blir 19år. Grattis till han säger jag. Jag mår bra men få bort en finne till imorgon men det kommer inte lyckas, det är inte möjligt ens att få bort en finne. Men med smink går det nog. Jag kommer idag åka med familjen till Farsta Centrum och träffa brosan sen ska vi hem och fixa det sista till imorgon. Vi får se när vi kommer gå lägga oss igen, inatt gick vi och la oss vid 2 tiden men jag somnade vid 3. Men annars är allt jätte bra, ska börja fixa mig med sminket snart, sedan håret lite mer så jag får lite volym i håret. Jag har också börjat ta mina vitaminer för hår och naglar. Så mitt hår växer snabbare, men måste börja gå utan toffs i håret då, för det gör jag ofta. Det växer tydligen snabbare om inte har toffs i. Så det ska jag testa i 3månader nu, tror ni jag lyckas ha utan toffs i 3månader? Nu ska jag dra vidare.

Dagens ♪

Take Care.

Text från Cleopatra

En bra tjej kan inte lösa alla dina problem , men hon kan lova dig att du inte kommer vara ensam när du väl möter dom .

dagens ♪


Huvudvärk

Kan inte bara den här huvudvärken släppa någon gång, samtidigt så är man skit varm och trött. Vill få bort den här jobbiga känslan i kroppen och inte ha ont i huvudet. Har försökt vila med prinsen men det har inte kunnat gå, men nu sitter jag med datan här framför mig och har gett upp. Den kommer sitta hela kvällen vet jag, och jag vill inte ta en huvudvärks tablett. Jag mår annars bara bra och måste slå in de två sista julklaparna ikväll, tänkte fråga C om hon har lite papper till mig då. Annars löser jag det på ett annat sätt innan lördag. Idag tog jag hand om mina två sykson och det gick jätte bra, vi var ute i snön och vi har fikat med lusse bullar och kollat på film. NU väntar vi bara på att de två vuxna ska komma hem. Men vi hörs senare.

Dagens ♪

Fight to the end, intil you are done with the jokes.

2011-12-19

Idag var det en rörig dag och hela den här dagen har gått riktigt snabbt. Allt började med att jag kom hem till Mikaela och väckte henne, hon kom upp till slut sedan så stack vi till skolan och snackade skit på vägen. Vi pratade om allt. När vi kom till skolan så hade vi entertainment och det var sjukt jobbigt för det börjar bli tråkigt med musik, ska eventuellt byta till teater efter jul lovet. Tack o lov så hoppas jag det för jag älskar att spela teater. Jag mår bra idag och förklyningen börjar släppa men hostan är kvar lite, alla i familjen hostar haha. Så vi får se när allt slutar, annars är allting bara bra. Jag kommer i helgen fira jul hos min bonus mormor och resten av alla, det kommer bli kul och roligt eftersom alla kommer typ vara tillsammans och det kommer bli rörigt med barnen haha. Just nu så har jag nyss läst för prinsen och nu sover han på bara några minuter haha (stolt) och prinessan har äntligen somnat också, hon har legat i sin säng sen 19.30 men inte kunnat somna förns nu. Kollar på SOS västkust och väntar på CSI, efter det blir det en varm dusch och te för min hals. Hoppas ni har haft en bra dag så syns vi imorgon.

Film

Nu ska man kolla på film och bara ta det lugnt. Hoppas ni har en underbar dag så får vi höras senare.

Dagens ♪


2011-12-18

En bild på prinsessan när hon åt glass hos mormor haha.
Idag blev man väckt av prinsessan så söt, men jag gick upp då och sedan åt fruskost med familjen. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad som sker, C ska iväg med sin morfar och göra något och senare när hon kommit hem ska vi barnen iväg med pappa och göra något, han säger inte vad vi ska göra så vi får se vad som sker. Men jag mår bra idag fast jag fortfarande är kraslig i halsen. Annars är allt prima skinka. Jag kommer på onsdag ha skolavslutning så efter det blir det jullov. Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning sen får man se vad som sker.

Trött men hur glad som helst.

Snart blir det lite film och vi har redan varit ute i snön och lekt en massa med snön. Är riktigt glad att snön har kommit nu fast jag hatar snö. Jag mår i alla fall bra men känner mig lite kraslig och det gör halva familjen också. Pappa och C är iväg och ska åka och kolla hennes hals för hon hostar väldigt mycket och jag tycker synd om henne, vill att hon ska vara frisk inte sjuk. Men annars är allt bra. Det är julafton redan nästa vecka på lördag, så nu i veckan ska jag förbi en affär och köpa den sista julklappen till min underbara bonus mamma C. Jag är trött men har mitt humör på topp en ändå. Vi får se när dom kommer hem, det blir en god soppa ikväll och senare så blir det godis mys och film framför Tv:n, med lilla grodan och prinsessan och resten av familjen. Vi får höras senare.

Dagens ♪


2011-12-15

Just nu är jag hemma och väntar på mat, Christian och pappa ska komma hem. Det blir kyckling till middag, mumsigt haha. Jag mår bara bra och hoppas att ni också mår bra. Har inte så mycket och skriva om just nu men annars så skriver jag senare. Vi hörs.

Hahhahahaha ingen kommentar!


trött.

En bild ifrån somras.
Jag är riktigt trött just nu, går runt som en zombie i skolan. Haha alla säger till mig att man ser att jag är trött också. Tror jag kommer däcka vilken minut som helst. Jag mår bra i alla fall men har kvar min förkylning lite, men det blir bättre. Hoppas ni har det bra. Vi får höras senare för nu på No:n gör vi ingenting, eftersom vi inte ska börja med något nytt, vi har ju avslutningen nästa vecka.

Tråk!

jag, gurleen och thurka.
Jag och Gurleen.
Tråkiga jag.

Vill ha fin mage...

.
.
.
Bilder ifrån weheartit.com så ni bara vet.

Varje gång

Varje gång jag tar ett andetag så blir jag starkare och tänker positivt.

Mikaela.

Det är bara du som kan sätta ett leende på mina läppar när jag är hur ledsen som helst eller mår dåligt,
du har alltid varit min bästa vän och bara du har kunnat få mig på bättre humör när jag mår dåligt. Du är den bästa och underbaraste bästa vännen man kan ha, utan dih vore jag inte glad och utan dig i mitt hjärta vore jag inte hel. Du vet och känner på dig när det är något med mig och som alltid så frågar du mig om det är något och jag säger sanningen om varför jag är som jag är.  Jag vet inte hur jag ska tacka dig att du finns hos mig när jag  behöver dig eller överhuvudtaget finns vid min sida hela tiden, vi har så mycket tankar och drömmar om framtiden och vi vill att det ska ske i framtiden, det är många som säger att vi kommer splittras efter vi gått ut 9:an men det tror jag inte på. Inte ens du gör det ju? Och det roliga är att vi kommer inte splittras, vi kommer finnas där för varandra livet ut.
Älskar dig min bästa vän du är min andra halva, hoppas du får en underbar dag min lilla My. Puss!

Christmas about 11 days.

*
It's christmas about 11 days and i'm sing "All i want for christmas is you".
*

På väg till skolan

 

 

Sitter på bussen just nu och är hur trött som helst och jag har No prov idag i Biologi, jag tror att det kommer gå riktigt bra. Jag mår lite illa och har fortfarande den där förkylningen kvar samt ont i halsen, hoppas det går över snart för vill inte vara sjuk. Vi får hoppas det här blir en bra dag och inte en dålig. Vi hörs senare.

 


Förlåt för dålig uppdatering.

En bild på mig och prinsessan.
Sen en på mig.
Förlåt mig för jag inte har bloggat sen i torsdags typ. Har haft fullt upp och var sjuk i fredags. Men idag mår jag bättre men förkylningen sitter kvar, jätte jobbigt tycker jag. Jag börjar imorgon 8.20 och kommer ha läsningen på morgonen direkt. Jag hoppas min morgon dag blir mycket bättre än den jag har haft idag, efter lunch var min dag förstörd. Först på matten så blev jag irriterad på samma person som jag blev irriterad på idrotten också, har väldigt ont i ryggen fortfarande. Kommer plugga ikväll på No provet till imorgon, lärarna satte betygen idag så vi får se hur det blir med mig, tror engelskan kommer sluta dåligt men det är inte så konstigt för jag är dålig på engelska. Resten ser bra ut. Jag hoppade av låten "When you believe" för den var för svår och jag ville inte skämma ut mig om jag inte kan sätta alla toner, det får blir teater efter julen. Det som är skönt efter julen är att vi börjar den 10 Januari istället för den 3, jätte skönt ju? Men nu ska jag dra vidare och äta sen plugga plugga! Vi hörs.

Till stan

 

 

Just nu sitter jag på pendeln på väg in till stan. Tänker inte säga vad jag ska göra där men allt är väll lite bättre med mig men förkylningen är kvar . Vi hörs senare.

 


Hade oförberett prov i Engelska i morse.

En bild på mig och Gurleen ifrån igår.
Exakt hade ett oförberett prov idag i Engelska, det gick ju bra eftersom man skulle skriva en text bara. Jag är fortfarande förkyld men är i skolan ändå, fast det är skit jobbigt. Kan knappt koncentrera mig men det funkar, jag kämpar ändå till slutet. Jag kommer idag äta hemma hos Mikaela efter skolan så det kommer bli roligt, sen drar jag hem och pluggar sedan så blir det sova haha, är så himla trött. Somnade klockan 22 igår. Vilket är ovanligt när gäller mig för jag brukar somna tolv. Annars är allt bara bra. Slutar sent idag, slutar vid 16.00 så jag kommer behöva mer energi. Jag får äta en ordentlig lunch också fast det är soppa, så vi får se hur länge jag orkar stå ut. Vi ses senare.

Det är kärleken

"Det är kärleken som sätter solen och de andra stjärnorna i rörelse."Svar på kommentar utav lilla syster Alexandra

din syster alexandra : om God natt: naww så jävla söta ni är tam gmn hon är så härlig att hon göt exakt samma som dig.
Jag: Haha gumman då, aa det är helt sant hon gör som gör hela tiden nästan. När jag är sur säger hon BITCH till mig haha. Men hon är helt underbar och söt som socker.

Snart jul

Snart är det jul ju? Jag längtar till julen som f*n. Men jag måste köpa det sista till dom sista men vi får hoppas på att det kommer ske snart. Jag mår sådär pga jag ör helt förkyld och har ont i huvuvdet, har fortfarande ont i ögonen, var uppe hos skol syster och hon sa att jag hade 38,9°. Gränsen på feber... Tror jag kommer bli sjuk imorgon, men vi får hoppas på det bästa. Jag har idrott idag också, vet inte om jag kommer vara med under lektionen? Men vi får se hur det blir. Jag har ingen aning om vad jag kommer göra efter jag slutat idag, men tror jag kommer åka hem för jag mår inte så bra. Jag funderar på att gå runt och pröva lite kläder men vi får se. Kanske träffar Mikaela efter skolan? Hon har ju inte varit här för hon var på Huddinge. Idag hade vi ingen läslektion på morgonen för Helena är iväg med teater gruppen, och nu på Bild har vi inget heller för Bild läraren är sjuk. Men nu ska jag dra vidare. Vi hörs.

Tack Emelie

:D om 2011-12-03:
DUE JÄTTEEEEE FIIN :D <3 <3 bra blogg oxå :P
Jag: Haha tack gumman, du är jätte fin du också Emelie :)

skolan

Har utvecklingsamtal i dag , är fett nervös haha, tror att det kommer gå bra ändå? Men hoppas att det blir helt okej? För vet inte vad som kommer komma upp på samtalet. Jag mår sådär, är förkyld fortfarande och fryser fett mycket. Borde ha tagit med mig en tjocktröja, men dum nog så glömde jag det i morse. Jag kommer stanna i skolan efter jag slutat och plugga med Mikaela och Diana. Jag och Diana ska gå igenom Bild redovisningen hur vi ska göra sen ska jag och Mikaela på allt möjligt, typ NO BIOLOGI provet som vi kommer ha nästa vecka istället. No läraren flyttade fram det till tisdag så det ska bli lyx och få plugga mera då. Men nu ska jag dra vidare så vi syns senare.

God natt

Är så himla trött nu så jag säger god natt, hann inte att blogga idag om vad som hänt under dagen . Jag skriver det imorgon , så jag har bara legat bredvid en prinsessa under hela eftermiddagen och kvällen och nördat tv. Men nu ska jag sova få vi hörs imorgon

T

 


Förkyld och seg.

Just nu har jag lektion oh vi sjunger en masa . Jag är skit seg för jag är trött och är förkyld , jag börjar bli sjuk tror jag så det är därför jag är seg. Men jag är ändå med sjunger . Jag slutar klockan 15.00 idag och ska åka direkt hem för vi ska fixa en sak i familjen. Men hoppas ni har en underbar dag då syns vi senare.


Colombiana.

Nyss så såg jag filmen colombiana, sjukt grym film tycket jag. Haha älskade filmen så när jag blir äldre vill jag bli som henne va fan, och hon har en skit fin kropp och allt! Jag ber er, kolla på den.
Nu ska jag gå och bortsta tänderna sen lägga mig och kolla på Bones. Vi hörs imorgon.

2011-12-03

Lördag, lördag varför måste tiden gå så snabbt för, klockan är redan sju snart och om mindre än fem timmar så är det söndag och en ny dag. Men igår så somnade jag och Mikaela sent men sov gott. Jag mår i alla fall bara bra och vi får se vad som sker imorgon. Just nu är jag hemma och bara tar det lugnt. det kommer bli ett kort inlägg tyvärr men hoppas ni mår bra för det gör jag.

De flesta..

De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om..OMG ska kolla på skräckfilm!

OMG, kommer kolla på Dead Silence med Mikaela sen, haha vi får se hur det kommer bli, jag tror jag kommer fan dö, hatar dockor och clowner så kommer typ skita mig! Men har ju min underbara bästis bredvid mig så jag är tryg. Men nu ska vi kolla klart på Idol 2011. Det är semifinal. Hinner inte blogga mera men vi syns senare.

Detta var dagens outfit

Det här var dagens outfit. 

Tunika : H&M

Leggings : H&M

 


TYP DAMP PÅ TRÄSLÖJDEN IDAG ?

Hahaha jag fick typ damp idag på träslöjden, jag tänkte på något som fick mig arg, tänkte på en person som får mig arg hela tiden, så fackade jag ur på att såga istället, sågade en bit innan den jag sågar på filmen och den sågade jag på 20 sekunder haha, men den jag sågar på nu gjorde jag på 25sek. Haha det var skit skönt att få ut all agrition på träet när jag sågade för annars skulle det gått ut över alla, vilket jag inte ville. Men jag var glad efter jag hade sågat klart för då var jag lugn igen, pga jag kunde ta ut all ilska under tiden jag sågade.
Så, såhär kan jag bli ibland..
Men det brukar vara värre, brukar slå sönder saker haha...

2011-12-01

En bild ifrån förrra vintern.
Yes det är första december minsann, så det är 23dagar kvar tills julafton. Så som sagt så har jag kvar julklappar till några men det får jag fixa den 20 . Idag så slutade jag i alla fall 16.45 efter sång repet, som tur hann jag med bussen som gick 17.20 . Det blev en lång dag och jag är skit trött men behöver ta en dusch och sen ska jag göra rent naveln , eftersom jag har navel piercing. Men jag mår annars bra men känns som om jag börjar bli förkyld. Imorgon börjar jag 8.00 men slutar 14.10, skit skönt tycker jag. Tror att Mikaela slutar också 14.20 så vi är väll med varandra en  stund sedan så måste jag hem och äta, efter maten så kör pappa mig hem till Mikaela. Och vi får se vad vi gör, vi har pratat om att titta på film och bara vara hemma hos henne och chilla. Nu ska jag dra vidare så vi får höras imorgon.

På väg till skolan

 

Just nu sitter jag på bussen och är på väg till skolan , jag är hur trött som helst och ville bara ligga kvar i min säng och sova. Men jag kom upp ändå och sitter på bussen. Idag kommer det bli en lång dag , slutar vid halv fem idag, men det är pga sång repetionen. Kommer somna tidigt ikväll, men vi får se hur dagen slutar för mig , vi hörs senare.