Dagens låt


Snart är vi där

Ska kämpa för att få den perfekta magen och kroppen, röven ska upp mera. Så nästa vecka på måndag blir det hård träning på SATS med mamma.

Feber och sjuk.

Fy fan vad jag hatar att ha feber och ha ont i huvudet och seg i hela kroppen. Har varit de sen i måndags nu. Jätte jobbigt. Så de blir ingen skola för mig imorgon heller. Detta tar död på mig! Jag vill till skolan, fatta KROPP! Men aja, hoppas ni mår bättre i alla fall. I helgen ska jag försöka bli frisk så fort som möjligt, håller ju på nu också. Nu ska jag ta och sova, så ses vi imorgon/idag. Natti natt på er.
(Älskar att göra om bilder). Såhär ser den riktiga ut.Jupp

En bild ifrån somras.
Ny duschad... Ingen bra idé för nu blev jag riktigt snuvig och de var inte roligt. Jag mår annars bra.
Vi får se hur kvällen slutar, har fortfarande feber så vi får hålla tummarna. Men nu ska jag dra så vi ses.

Hhahahahhahahahahahha!

Anonym om Va fan är jag en zombie?: gravid? :p
Jag: Haha gud va roligt att få en sån här kommentar? Haha nej jag är inte gravid? Har inte haft sex så nej?

DAMP

FUCK MÄNNISKAN SOM TILLVERKADE MOBILER.
HAR FAN INGEN FUNGERANDE TELEFON!!!!
JÄVLA FITT SKIT!
HAR FETASTE DAMPEN JUST NU!!!! HÅLLER PÅ ATT SPRICKA IHJÄL MIG!!

bättre men snuvig fortfarande

Japp de är lite bättre nu men är snuvig och kraslig fortfarande. Jag tog en pollen allergi tablett och de har blivit bättre. Då hade vi svaret på min jobbiga sjukdom.. Jag är allergisk mot pollen! Jippi!? (eller inte)! Hatar det här nu, är redan allergisk mot myggor och nu detta? Vad händer med min kropp egentligen? Aja ska titta på film nu med min älskade lilla syster. Så vi ses sen. Puss

Det känns lite bättre

Japp de känns lite bättre, är fortfarande snuvig och allt. Men om man snyter sig riktigt bra så kan jag andas lite i alla fall genom näsan, det var ju värst inatt då jag mådde riktigt dåligt. Men jag fick ett tips om att jag har en allergi mot något i alla fall?! Det vet man aldrig, men sånt fall mot vad? :O Nu ska jag fortsätta sova en stund så ses vi.

jäkla skit


(fucked up bild på mig!)
Hatar att inte kunna sova för att man är liv rädd... Va fan har jag en vanlig förkyling, eller någon influensa? Vet inte seriöst. Jätte jobbigt i alla fall, ska försöka sova i 1 och en halv timme, för ska börja väcka alexandra vid halv 7. För mamma har redan åkt till jobbet då och de har Pelle med. Så hon har alarm, de har jag med. Har skit ont i magen nu också känner jag, (kanske hungrig)? Vågar inte äta heller.. kanske spyr då.

Va fan är jag en zombie?

Nu börjar jag bli rikitgt rädd asså... Jag har snuva, hosta, hög feber, svida i ögonen, trött och ont i kroppen och illmående? Dessutom så höll jag på spy i sömnen men vaknade och svalde det direkt?! Va fan vad det liksom? Va fan är jag för sjuk egentligen? Jag är riktigt rädd för vet ju inte ? Har aldrig mått såhär tidigare...
Hjälp kan någon svara på vad för sjuk jag är innan jag tror att jag håller på att bli en zombie... :(

F*n

Det här är de värsta jag vet! Hatar att vara sjuk... Förmodligen kan jag vara pollen allergicker.. Vet inte om jag är de, men de har bara blivit värre, blev sjukt irriterad idag i skolan på minsta lilla ljud bara för att jag har ont i huvuvdet. Är hemma nu och tar de lugnt och de är knäppt tyst. Jätte skönt. Ska sova en stund sen måste jag försöka plugga. Vi ses.

Veckan skol-lunch

måndag, den 26 mars
Cowboygryta med ris
tisdag, den 27 mars
Fiskgratäng, Veg.gratäng
onsdag, den 28 mars
Lasagne
torsdag, den 29 mars
Chicken Nuggets med sötsur sås
fredag, den 30 mars
Piroger

MÅSTE GÅ!

http://www.ticnet.se/event/Nickelback-biljetter/NICK0912 BROSAN OM DU SER DETTA SÅ MÅSTE DU OCH JAG GÅ!!!

sjuk

Shit asså, kommer bli sjuk snart.. Har redan en låg feber så vi får se hur länge jag kommer vara i skolan. Är förkyld och har ont i halsen. Jätte jobbigt. Jag mår annars bara bra. Jag kommer plugga en massa denna vecka. Kommer åka hem direkt idag och sätta mig och plugga på SO:n. Men vi ses sen.

Du kunde

Du kunde vara där om jag bad dig, men du skulle ändå inte vara där.
Du sa mer än 1000ord till mig men ändå så stämde orden inget för dig, de orden betydde inget för dig.
Inget utav mina ord har du lyssnat på, du lyssnade aldrig och när jag väll behövdde prata så lyssna du men sa inget, du va aldrig där och torkade mina tårar, utan du skapade mina tårar som fall ner på min kind. Jag hade ett hopp men de hoppet brast och samma sak med mitt hjärta. Jag ville kämpa och jag ville vara stark men hur ska det gå när du alltid får mig gråta och ledsen. Jag vet inte hur du ska förstå mig, du är kompilicerad och som alla andra tjejer, "dumpa killen steffie", så vill jag ändå inte de, för jag älskar han och jag vet att de blir bara värre för mig om jag inte gör något nu. Du kunde vara där och stötta mig men du har inte gjort ett skit för mig. Jag kämpar varje dag för att kunna vara med dig, men du gör inget tillbaka, vad är det då för mening att vi har kontakt?! Du kunde helt enkelt bestämt dig från början..

Skillnaden är stor


Måste fixas.

.
Och såhär ser jag ut utan smink.. Så måste lägga på en bränna också.
Har sjukt slitna toppar och färgen i håret är hemskt. Måste fixa de snart. Måste klippas topparna och färga håret igen. Jätte jobbigt men måste, ser så risig ut och sliten ut annars... Titta själv.

2012-03-25

Idag vaknade jag hur bra som helst, igår var vi och körde fotboll och åt mat. Jag mår bara bra men jag har ont i magen igen -_- tror de beror på att jag har ätit och druckit massa mjölk produkter. Jag kommer idag fira min mamma som fyller år, hon blir 41år och jag hoppas att hon får en bra födelsedag. Men vi ses senare, nu måste jag dra.

Vad sker idag?

Man undrar vad som kommer hända idag, Diana och Joel ska till Hammarby sjöstad, och jag tror inte jag orkar följa med dom dit. Ska eventuellt träffa Mikaela en stund, vi ska prata lite, har hänt lite saker. Men jag mår bra och hoppas att ni också mår bra. Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, men ska nog sova med Diana och Joel hemma hos de. Han bor precis vid hägerstensåsen, nära till mig haha. Men har inte så myckte att berätta än att skolan gick bra igår och att ni får ha en bra fortsatt helg.

Svar:

Anonym om Svar på kommentar..:
"Och jag fick ju den utav honom som en tidig födelsedags present om jag inte har fel?!"
Nej vi fick alla våra samtidigt för att det skulle bli billigare att ringa varandra (med de abonnemang som kom).
Allt ska jag inte ha tillbaka, det var saker du fick men väskorna och adidas tröjan (brunröda) fick du låna, kommer inte ihåg om det var något annat också, och det är det ända som jag vill ha tillbaka, de saker du fått har du fått oavsätt vart du flyttar eller gör, det hoppas jag du vet?!
Du betyder oerhört mycket för mig Steffie och gör skulle aldrig göra någonting för att vara taskig eller såra dig, sen att du valde att flytta utan ett hejdå och endast skicka ett sms om det, sedan blocka på facebook och skita i att svara på sms osv det får stå för dig. Jag har försökt funnits där och lyssnat när du behövt prata osv, jag försökte verkligen sen att jag har ett komplicerat förflutet som blev förmycket för dig är inget jag kan göra åt och jag tycker det är grymt tråkigt att det gjorde att du bara lämnade oss utan ens ett hejdå.
Jag har tvättat och lagt ner det du hade kvar här, det är även ett halsband och Mk sakerna, vet inte om du hade kvar något i förrådet i så fall finns det kvar tills du vill ha det..
Det med Iphonen är mellan er två, jag var inte där och kan inte säga något om det, annars håller jag vad som är sagt, det vet du? Jag vet att du blocka på FB, "skaffa dig" en ny "pappa", att din mamma helt plötsligt var den som ställt upp för dig och var viktigast i ditt liv osv fast hon var anledningen till att du ville flytta hit från början. Vi tvingade dig inte hit från början, du bad mig och jag tog in dig utan att tveka och jag älskar dig precis lika mycket som mina egna ungar och tänker på dig, undrar hur det går för dig osv VARJE dag!
Tack, "Lilltjejen" pratar om dig ofta och frågar om du är i skolan osv. VI saknar dig, heeela familjen!

Svar på kommentar från mig:

Ja det fick vi, men som jag minns så sa pappa att det var som en tidig födelsedagspresent till mig i bilen på väg till skolan en dag?! Japp du ska få de kläderna och väskorna, samt dina turkos byxor från Bik Bok som jag fick låna. Ja det får stå för mig men jag vågade inte ha kvar er på Facebook pga hur mycket pappa höjde rösten i skolan så att mina andra klass kompisar reagerade och min sy slöjds lärare blev orolig och gick fram och frågade vem han var pga hur han tittade på mig och höjde rösten. Ja det blev för mycket för mig och jag klarade inte av det, och de ber jag om ursäkt för. Jag vet att allt slutade dåligt och omoget också. Va snällt att du har gjort det, jag tror inte jag har kvar något i förrådet. Jag vet att du håller de som är lovat, men nu vet jag att han inte gör det. På så sätt så är han min bonus pappa också? Du är min bonus mamma? SÅ jag har all rätt att lägga till en relation som pappa?! Jag vet att det var hon som var anledningen till att jag flyttade till er, men saker förändras och man saknar sin mamma enormt, fast hon har haft fel och brister så kan man alltid förlåta och bli förlåten, hon är min mamma ju och hon försvinner ju aldrig. Jag vet att du älskar mig, jag älskar dig också och jag tänker på er varje dag och barnen, det går bra för mig, det går bra för mig i skolan, 5 VG nu och allt går bra, blev godkänd på Svenska Nationella. Kan förstå att hon pratar om mig mycket, jag saknar henne jätte mycket och saknar er alla också. Grattis till Pojken som kommit förresten.

Svar på kommentar..

Anonym om Ska ha min månadspeng idag?:
Vi har i alla fall inte fått dina pengar och du har saker som är mina så onödigt att gnälla då. Vi har gjort så mycket för dig, att du ens har mage att gnälla när du var den som drog och lämnade allt ouppklarat!
Jag:

Som sagt så har jag inte gnällt på att jag inte fått mina pengar? Och jag har sagt till Thomas att vi kan mötas upp jag och han så du kan få dina grejer? Samt saker jag lånat? Som väskorna också. Ja ni har gjort mycket för mig, men jag behövde få komma bort och få vara en 16åring. Jag vill kunna ta hem vänner och jag vill kunna må bra. För jag mådde inte bra där. Ja jag lämnade allt ouppklarat det har du rätt i. Och ja det var fel utav mig. Förlåt.
Och sen att Thomas kommer till min skola, tar Iphonen och säger att jag får tillbaka den när jag sköt skolan? Och sedan två dagar efter ser jag att det ligger en annons på Blocket av Thomas, på en Iphone för 4000kr, använd men går att använda? Och jag fick ju den utav honom som en tidig födelsedags present om jag inte har fel?! Jag har varken erat nummer för jag har ett nytt, så jag kan inte få tag på er. Så Thomas får ta det via Christopher så får han det av Therese. Och Grattis i efterskott till lill tjejen. Ha det bra.

2012-03-21

Denna dag har varit riktigt bra. Var nyss på gymmet och det gick riktigt bra, konstigt nog så börjar mina knän bli mycket bättre. Jag mår bara bra och har inte så mycket att säga. Men vi ses är skit trött.

God natt

Japp nu ska jag ta och gå lägga mig i sängen och sova så gott. 
Men aa fick en kommentar nyss och ja allt var ouppklarat, men orkar inte gå in på det ska jag vara ärlig, har ingenting med bloggen att göra. Men god natt på er.

Ska ha min månadspeng idag?

Japp som rubriken lyder så ska jag ha min månadspeng idag, men den kommer jag inte få, so keep dreaming...
Ska ha 1050kr också men det är samma sak där också.. Men aja vi får se när jag får pengar helt enkelt. Lite irriterad över det faktiskt... Och arg..

Vill ha till sommaren

Fan vill ha den här till våren och sommaren! 99kr så den ska jag köpa. Ett måste...

Lektion

Just nu.
Japp våran lektion har inte satts igång ännu, för vi väntar på en sak. Men idag tog det fan tid för mig att gå upp och jag somande på bussen på väg till skolan. Jag somnade vid halv 11 igår så förstår inte varför jag är trött, gick upp kvart i 7 och skulle börja gå ner vid kvart över 7. Så jag hann med bussen som går halv. Men jag hann. Blev bara lite stressad. Jag mår i alla fall bra men känner mig lite kraslig, har ingen aning om varför. Blir att dra hem efter skolan idag och röja i rummet och plugga. Imorgon ska jag också plugga men ska följa med Mikaela till Cybergymnasiet för hon ska hämta sina prover där, eftersom hon har sökt in på estetiska programmet. Jag hoppas själv att jag kommer in på BF (barnoch fritids-programmet). Jag är jätte hungrig också och vi får se vad det blir, som vanligt blir det fisk i skolan på tisdagar, så något med fisk blir det. Nu ska jag dra vidare så ses vi senare sen. Kram och god förmiddag på er.

Dagens låt


Hemma nu

Japp ny duschad och har nyss gymmat och det var riktigt skönt, körde ben idag men kunde knappt inte köra, gjorde ont i knäna, så bit ihop typ. Nej men det ska fixas. Jag mår i alla fall bara bra och min dag har varit sådär, stressig och förvirrande tycker jag, och så är det en viss person som inte svara på sms, vilket får mig as irriterad, men människan sover säkert. Hehe, nu blir det något litet att äta sen sängen faktiskt, är sjukt trött. Sov dåligt inatt, det var skönta att träffa en annan person idag också, har inte träffat han sen 1-2månader tillbaka, veckorna flyger ju bara iväg. Haha imorgon blir det mage och armar som ska tränas och jag börjar vid tio i 9 imorgon, skönt, men det lär bli en bra dag för mig tror jag. Måste vara positiv fast det är en massa som är negativ för mig just nu. Men livet går vidare. Jag ska också ta och försöka köpa ett par skor denna månad och trosor och tränings kläder. Dessutom så ska jag ha 1050kr som jag la undan i Januari, men det lär jag ju aldrig få. Så det är ju bara att gå viadre med det också. Nu ska jag dra vidare så ses vi imorgon. God natt!

Gym dax

Nu blir det att gymman på Sats så vi ses senare när jag kommer hem..

så jävla irriterad

Har inga jävla ord just nu... Så jäkla irriterad..... Och ARG!!

Grattis Luiza

Mathias och Luiza.
(Bild tagen ifrån google.se)
Grattis min stora syster Luiza. Hoppas du får en underbar födelsedag.
Hoppas att lilla Julia mår bra också och Mathias. Vi ses på fredag. Ha det bäst. Älskar dig! ♥

Gammal 2011- 20 Maj


Du betyder så mycket för mig.

Har inga ord, du betyder så mycket för mig hjärtat. Du vet vem du är om du läser detta. Jag vet inte hur jag ska beskriva mina känslor, du kom in och gav mig ett hopp och kraft. Jag visste inte hur jag skulle beskriva dig efter jag gick hem, mitt hjärta och min mage pirrar varje gång jag ska träffa dig och det betyder jag är kär som ett litet barn haha. Du är mitt ögon godis och mitt hjärta. Det var ett tag sen vi var tsm, men jag får tillbaka alla känslor för dig för du behandlade mig så himla bra då och du gör det fortfarande. Ingen har kunnat ta din speciella plast i mitt hjärta, vi hade kontakt hela tiden då o då ändå, efter det tog slut mellan oss. Men nu är allt tillbaka igen och jag vet inte hur jag ska beskriva hur glad jag är. Du fick mig le hela dagen idag och igår när vi träffade dig i typ 10min bara fick du mig le och jag tänkte bara på dig då. T.O.M Mikka märkte det på mig att jag bara tänkte på dig och jag pratade om dig hela tiden.. Jag gillar dig för mycket hjärtat och mina käsnlor för dig växer och växer bara hela tiden. Kärlek till dig mitt hjärta... Har inga ord mer... Puss! ♥

2012-03-18

God morgon på er alla, som sagt så ser ni säkert att jag har bytt blogg design igen, tyckte att den behövde få en liten vår känsla, för det är ju mars nu. Jag sov jätte konstigt inatt men jag somnade till slut. Vaknade vid 10-tiden och åt frukost och nu är det chill framför datan. Vi får se vad som sker idag under dagen. Har inte rikrigt bestämt mig ännu vad som kommer hända. Jag mår i alla fall bara bra och hoppas att ni får en bra dag så ses vi sen.

EMINEM MIN ÄLSKLING!

Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?
Yo

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy
There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti
He's nervous, but on the surface he looks calm and ready to drop bombs,
but he keeps on forgetting what he wrote down,
the whole crowd goes so loud
He opens his mouth, but the words won't come out
He's choking how, everybody's joking now
The clock's run out, time's up over, bloah!
Snap back to reality, Oh there goes gravity
Oh, there goes Rabbit, he choked
He's so mad, but he won't give up that
Easy, no
He won't have it , he knows his whole back's to these ropes
It don't matter, he's dope
He knows that, but he's broke
He's so stagnant that he knows
When he goes back to his mobile home, that's when it's
Back to the lab again, yo
This whole rhapsody
He better go capture this moment and hope it don't pass him


You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime yo
(You better)

The soul's escaping, through this hole that is gaping
This world is mine for the taking
Make me king, as we move toward a new world order
A normal life is boring, but superstardom's close to post mortem
It only grows harder, only grows hotter
He blows us all over these hoes is all on him
Coast to coast shows, he's known as the globetrotter
Lonely roads, God only knows
He's grown farther from home, he's no father
He goes home and barely knows his own daughter
But hold your nose 'cause here goes the cold water
His hoes don't want him no more, he's cold product
They moved on to the next schmoe who flows
He nose dove and sold nada
So the soap opera is told and unfolds
I suppose it's old partner but the beat goes on
Da da dum da dum da daNo more games, I'ma change what you call rage
Tear this motherfucking roof off like 2 dogs caged
I was playing in the beginning, the mood all changed
I've been chewed up and spit out and booed off stage
But I kept rhyming and stepped right into the next cypher
Best believe somebody's paying the pied piper
All the pain inside amplified by the fact
That I can't get by with my 9 to 5
And I can't provide the right type of life for my family
Cause man, these goddam food stamps don't buy diapers
And it's no movie, there's no Mekhi Phifer, this is my life
And these times are so hard, and it's getting even harder
Trying to feed and water my seed, plus
Teeter totter caught up between being a father and a prima donna
Baby mama drama's screaming on and
Too much for me to wanna
Stay in one spot, another day of monotony
Has gotten me to the point, I'm like a snail
I've got to formulate a plot or I end up in jail or shot
Success is my only motherfucking option, failure's not
Mom, I love you, but this trailer's got to go
I cannot grow old in Salem's lot
So here I go it's my shot.
Feet fail me not, this may be the only opportunity that I gotYou can do anything you set your mind to, man

Nästa köp..

Nästa köp nästa gång.

Låt oss försöka igen

Det var sjukt länge sen, men låt oss försöka igen.

2012-03-17

Saknar sommaren.
Japp hur blir denna dag egentligen? Jag och Mikaela har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, har ni några förslag så kan ni ju hojta till. Jag mår bara bra men är fortfarande trött, tror jag har sovit för mycket på väldigt länge. Men jag hoppas att ni får en underbar helg så ses vi senare för nu ska jag bara ta det lugnt sen får vi se vad som kommer ske. Kram på er.

Älskar låten - till dig

Denna låt är tillägnad till en speciell person, du och jag har samma musiksmak och det är det bästa. Jag älskar allt med dig, du får mig hel och glad. Du får mig skratta och visst vi har haft våra brister men vi förlåter varanda. Jag älskar dig och det vet du mycket väll att jag alltid gjort vi har varit tajta vänner i 3år nu och vi ska fortsätta så.
Du vet vem du är och du lämnar aldrig mitt hjärta älsklingen. När jag mått dåligt och varit ledsen så har du funnits där för mig och det har jag gjort detsamma med dig. Nu fixar vi sista året sen gäller det i 3 år till, sen ska vi båda upptäcka världen tillsammans och det lär bli rikitgt roligt. PUSS! :-*

hemma hos Mikaela.

Hemma hos mikaela och foto galen.
.
.
.
.
.
.
.
.

Klarade SVENSKA nationella.

Japp klarade det och är sjukt nöjd faktiskt, 1 poäng ifrån VG men fick G+. Är ändå stolt att jag klarade provet.

HOME SWEAT HOME

Hemma nu igen efter en dag på gymmet, tränade triceps, ryggen idag och det gick bra, men putar med rumpan pga tränade nedre delen av ryggen på slutet. Vet ju att jag kommer ha träningsverk imorgon så de stänker om det. No nationella provet i Biologi gick faktiskt bra, trodde att det skulle vara svårare, men de var de inte. Men imorgon lär de bli jobbigt att gå till bussen och skolan haha, för träningsverk. Jag vet inte vad som sker imorgon förutom skolan och träningen. Men vi ses imorgon, ska lägga mig nu och läsa lite i Historia boken. Fast jag har prov om 2veckor så är det att bara bra att vara i god tid med det. Ses imorgon. Puss!

Hos Mikaela

Just nu är jag hemma hos Mikaela, vi båda ska måla lite och så. Jag mår bara bra och provet idag gick jätte bra för mig tyckte jag. Dagen har också varit bra för mig, så himla glad att solen skinner idag, känner att våren är på väg så det är grymt skönt. Vi får se om jag går iväg och tränar idag. Men vi ses lite senare då.

Dagen


Dagen slutade rätt så konstig och i en jobbig situation tyckte jag, fick mig att bli både ledsen och så.. Men de går ju över så småningom.  Mer kan jag inte berätta men dagen har varit sådär. Jag mår bra och min mage mår mycket bättre nu (tack o lov). Men jag hoppas att ni har haft en bra dag så ses vi.

Dagens låt


God natt

Japp nu är jag  skit trött, ska sova så gott mohaha, sedan gå upp i tid. Kommer äta frukost i lugn o ro då. Jag är fortfarande irriterad på en vis person, och speicellt på en annan nu, min broder har typ 3 konton och så helt plötsligt är det någon som verkligen håller på och chattar på honoms facebook. Jag blev så irriterad att jag ringde upp honom och frågade och han visste ingenting, men jag tror det är han som ligger bakom allt det hela. Jag har fortfarande ont i min jobbiga mage, men hoppas verkligen att de går över imorgon. Börjar 8.50 med matte på morgonen så det lär bli jobbigt. Men vi ses imorgon.

Fy fan - Inte bra...

Haha tror jag aldrig har sett en sån fulare person och speciellt en riktig jävla brud jag kan skratta åt så mycket. Hon är helt psykad, men aja orkar inte gå in på vem hon är just nu. Idag gick skolan som vanligt bra men jobbigt med långa dagar tycker jag, åkte direkt hem och nu sitter jag och pluggar, det går rätt så bra faktiskt. Jag mår bara bra, men har haft ont i min mage sen i fredags nu och det går inte över? Och nej det är inte som mens värk som de andra sagt, det är vid min magsäck. Kommer plugga dessutom hela kvällen också och imorgon dag och kväll. Jag hoppas ni har haft en underbar dag så bloggar jag mera sen om hur irriterad jag är på den där *****..

Dagens låt

.

SÅ JÄVLA IRRITERAD

TROR JAG ALDRIG HAR VARIT SÅHÄR ARG I MITT LIV! FUCK ALLT! FUCK YOU!

Nu blir det att träna.

Japp nu blir det att gå och träna lite armar och mage, men benen får vi ta sen efter besök hos vårdcentralen pga mina knän. Men jag mår bra annars haha, igår kväll så var det roligt för Mikaela sov här och vi tittade på melodifestivalen och så klart vann Loreen, med en grym låt. Tyckte att Molly skulle ha vunnit, men nej så blev de inte. Blir att plugga idag också på NO:n. Och ta det lugnt. Hoppas ni har haft en underbar helg. Imorgon börjar skolan och det blir som vanligt jobbiga och långa skoldagar. Nu ska jag dra, ses.

Allt jag ville ha....

Allt jag ville ha var precis vad alla andra vill ha, du vet, kärlek.

Hade tråkigt och var på piss humör

Tråkigt..
puss i stjärnor.
Puss i svartvit.

Gamma Bild på mig och Mathias


SÅ SÖTA!


Sluta blogga?

Ska man sluta blogga eller inte?

Varför ska bli en stjärna när jag redan är en stjärna? ♥

Varför ska bli en stjärna när jag redan är en stjärna? ♥Ingen rubrik

En hype dag säger jag bara.. Men vi får se hur den slutar

Dagens låt


Till hösten sen ?


Skolan

Nu har jag No med Gurleen och resten av klassen, vi ska gå igenom vad vi ska göra på redovisningen.
Jag mår bara bra men är sjukt trött haha, men det har gått över lite för jag drack kaffe imorse.
I dag ska jag dra hem direkt för jag ska plugga en massa, har Nationella prov nästa vecka, men kan en himla massa redan i Biologin. Pluggade redan i helgen och igår en massa, och jag vet att jag kommer klara det.
I helgen så kommer jag åka iväg med Mikaela och vi ska träffa våra vänner, våran vän Diana ska fira sin födelsedag med sleep over med melodifestivalen hehe, shit har inte kollat på melodi ens? Haha men äsch det blir roligt. Nu ska jag dra vidare så vi ses senare.

Dusch sen sova!

japp nu blir det en dusch sedan sängen för mig, måste gå och sova är sjukt trött.. men vi får se hur det kommer gå under denna natt haha. Jag mår bara bra i alla fall och hoppas att ni får en bra fortsatt kväll och natt så ses vi imorgon.

Vill till solen


En gammal bild.. som säger allt

Denna bild hade bara du, och du hade flera andra bilder också.
Du fick mig att bli hel, du fick mig att förstå vad kärlek var.
Jag fick veta hur man blev älskad.
Jag visste hur jag skulle beskriva mina känslor då.
Men det tog slut och det fick mig så himla ledsen, och nu har allt kommit tillbaka.
Men det finns ingen chans att det blir vi igen.

Fuck love


Mikaela

Mikaela Karapalas, vi har haft våra brister men du är min bästa vän och det vet du. Du är den som vetat typ allt om mig. Du är mitt hjärta. Mitt blod. Du får mig alltid skratta. Bråket vi hade fick mig så himla ledsen och hade skuldkänslor, men det är löst nu. Puss på dig gumman.

Dagen i bilder.

.
'
haha alex asså..
.
puss.
I salongen.
Godis
och älsklings chips!

Dagens låt

Dagens låt

Tillbaka igen

Japp nu är jag tillbaka igen på denna blogg, blev inte som planerat direkt. Men ska blogga här nu och skriva om min vardag för er som läser min blogg. Hoppas ni läser den. Kram på er alla.