Flyttat till GC

 
 
 
 
 
Japp nu har jag flyttat till Gran Canaria. 
Kom ned och var super trött för jag gick upp 3 på natten, kunde inte sova på flyget. 
Jag mår i alla fall sådär, har en förkylning från Sverige och dessutom så har jag jobbiga tankar runt omkring mig. 
Kommer ta en bartendér utbildning här nere och det ska bli roligt. 
 
Har startat en ny blogg också som kommer handla om mitt liv här nere och vad jag gör om dagarna.
Så snart kommer jag börja blogga på den.
Ska rulla vidare nu, så vi hörs. 

Lägga ned bloggen

 
 
Har funderat länge nu om jag ska lägga ned bloggen och tror faktiskt att jag ska göra det. 

Självkänslan nereGud vad min självkänsla inte är bra just nu, tycker jag icke är tillräckligt fin som alla andra tjejer är.. Vill vara lika fin som de är och kunna tycka det också, har alltid haft svårt att ta in kommentarer om hur fin de tycker jag är, men jag tycker verkligen att jag är ful och inte har en fin kropp.. Känner mig smutsig och tjock.. Vill vara smal, ha fina ögon, ansikte och vara säker men hur ska man kunna förbättra sin självkänsla när jag inte ens gillar att få kommentarer om hur jag ser ut längre.. Usch säger jag bara.. Tar liksom inte ens in i huvudet när mina föräldrar t.o.m säger att jag är fin.. 

Hämtat änglarna

 
 
 
Jag och Angelica har nu varit och hämtat barnen det vill säga Ellie och Andreas. 
Det tog oss 1timma att gå hem med dom haha, men det gick bra. Ni kanske ser att jag går ut med vinterjacka haha, tycker det är jätte kallt ute så det får bli vinterjackan när jag är här. Nu blir det mat snart och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! Vi ses. 
 
 
 
 

Dagens låt


Kalla Sverige

 
 
 
Japp nu var man hemma i kalla Sverige och det är riktigt kallt, går runt med vinterjacka och en hel del andra människor gör det också. Jag mår i alla fall bra och de ni inte visste om är att jag tog hål i tungan när jag var nere på GC! Det gjorde jätte ont men man överlever haha. Jag kommer idag ta det lugnt, ska gå med Angelica (pelles dotter) och hämta barnen, de kommer bli så glada att se mig igen! Därefter får vi se vad som sker, kanske kan träffa filippa idag? Måste dessutom prata med henne. 
 
Nu ska jag rulla vidare men vi ses.