ja hopp

Hej på er. .
Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om i bloggen?
Har inte varit på bästa humöret under den här veckan. Jag har mått både bra och dåligt hela tiden. .
Jag vet inte vad jag vill göra längre.. Jga ska till skolan imorgon och då får vi se hur det blir.
Kommer säkert bli bra för jag ska ju få träffa min Arnela. Men vi hörs snart igen.
Pussar och Kramar //Steffie♥

so sick of love songs ...


Fuck Allt

Trodde du visste vad som var rätt o fel?
Trodde du var en ärlig person?
Trodde du var en härlig person?
Trodde du var en underbar person?
Vad fick jag för skit och svar tillbaka???
Inte ett JÄVLA skit och bara dissningar?
Jag förtjänar fan bättre och inte någon som dig?
Jag vill inte bråka med dig så var den ärliga personen istället?
Trodde du visste vad som var rätt och hur man behandlar tjejer?

16 April

Hej på er!

Vet att jag inte har bloggat sen i söndags men jag har haft en massa plugg och jag har varit ute för det mesta..
Jag mår sådär kunde ha mått mycket bättre men det är en helt annan sak. Jag kommer på påsklovet åka upp till Stockholm på torsdag men under måndagen till onsdagen så kommer jag vara här i Norrköping och umgås med mina vänner :) Drar på fest på fredag kväll och under lördagen där på så får vi se vad som händer,kanske hittar på något roligt med vännerna :) Men nu tänkte jag faktiskt dra ut så hörs vi snart igen.

Pussar och Kramar //Steffie♥Åker hem

Hej på er ..
Idag åker jag hem igen till Norrköping och det blir skönt att få komma hem igen,men imorgon vet jag inte vad jag ska göra när jag ska till skolan... Men det ordnar sig säkert :) Jag mår väl lite bättre men har kunnat mått prima skinka men inte just nu i alla fall.. Jag kanske inte kommer blogga så mycket den här veckan,men det beror på att jag ska göra en massa och plugga.. :O Åker troligvis upp igen på söndag nästa vecka eller på måndagen där.. Men vi får se.. :) Men nu ska jag ta och göra mig klar,har nyligen duschat efter att jag sprang ute.. Man måste ju träna o hålla igång kroppen på något sätt varje dag :) Men vi ses snart igen!
Pussar//Steffie♥

-_-

Nu va man hemma igen o ikväll får vi se vad som händer...
Jag mår inte så bra men det är en annan femma... Jag hör av mig imorgon så får ni ha det så bra....
Vet inte vad jag ska göra längre men aja.... Fuck allt..

Hold my hand


2011-04-09

Hej på er!
Idag händer det inte så mycket förutom att jag ska gå eventuellt ifrån Huddinge till Fittja för att min tjej kompis ska göra något där :O Men vi får se om det ens händer,jag mår bra men skulle må mycket bättre om jag var hemma. :) Under den här veckan som kommer så kommer vi ha tema vecka med skolan,men samtidigt så kommer vi ha prov i svenska. :) Jag kommer säkert få göra om alla andra prov jag har missat pga jag har varit sjuk innan prao veckan.. Jag hade en kraftig halsfluss. Men det löser sig ;) Jag kommer dra upp till Stockholm på påsklovet igen och då händer det grejer..
Men vi ses senare ska dra nu..
Pussar //Stefffie♥

So sick

 

 


Till dig <3333

Du är den som fick mig att le hela tiden när jag inte var på humör.
Du är den mest underbaraste killen jag någonsin har träffat och du får mig alltid att tänka positivt och det finns ingen som är som du! Finns ingen som är som den speciella killen som visar så mycket som är så obeskrivligt bra.. Vi är otroligt lika varandra vilket är bra.. Jag vet inte vad jag ska säga men du är helt underbar och söt.. Jag tycker du är söt,snygg,het och helt otrolig. Dina ord värmer mitt hjärta hela tiden och det får mig att gilla dig. Första gången jag såg sig i ögonen så visste jag att du var den som skulle få mig glad o må bra om jag mådde dåligt,du är den som fick mig att kliva upp ur sängen idag och kämpa.. Jag har alltid varit mig själv och det har du också,det är läskigt att vi är lika varandra men jag tycker det är bra... Du säger att du inte är snygg och allt,men det handlar personligheten,och jag älskar din peronlighet. Du är snygg men du säger nej vilket får mig att vilja bevisa det för dig. Och tro mig du kommer få det beviset och då kommer du vara tyst och säga tack gumman.. Jag önskar att jag kunde vara med dig nu och säga det till dig,till dina bruna vackra ögon som säger mer än 1000ord baby. Saknar dig och ditt leende och speicellt ditt skratt som får mig att skratta själv.. Denna text är till dig baby och du finns i mitt hjärta livet ut<33333
Sexual Healing <3 <3


förlåt mig

Hej på er!!

Gud förlåt mig för att jag inte har bloggat på typ 1månad :O Jag har haft fullt upp under de senaste veckorna..Jag mår inte bra men det ordnar sig vet jag.. Imorgon får vi se vad som kommer hända.. har ett blåmärke på kinden men orkar inte ta upp varför jag har det.. Men jag hoppas att ni mår bra.. Jag är i stockholm och på lördag ska jag träffa min kära vän Carro :) Vi får se vad som händer? Kanske något roligt under kvällen eller nåt?

Jag åker hem på söndag hoppas jag haha... Men jag hoppas att dte snart blir en fotografering med mig och fotografen André :) :O Saknar min lille bror jätte mycket! Han fyllde 6år igår.. Men jag kommer snart att träffa han... Men nu ska jag dra in mot stan tror jag...

Pussar och Kramar //Steffie♥En bild på mig och Arnela min älskling! <3<3