♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫


Somewhere over the RainbowLängtar så mycket,vill bara bort härifrån o till Hawaii :-D

2011-07-22

Haha just nu är jag helt livrädd för det åskar o regnar som fan. Jag vill bara ligga under täcket just nu med älsklingen o mysa och inte vara rädd :( Men jag mår ialla fall bra och imorgon så ska jag och älsklingen dra oss in till stan o fika med Matilda o Jimy om han vill komma och göra oss i sällskap också :) Hoppas vädret är bättre imorgon fö rjag vill våga att gå ut,utan att vara skit skraj o hålla hårt om min älskling hand :( Men nu ska jag lägga mig bredvid älsklingen o försöka lugna mig :love:

Nästa år så hoppas jag att jag kommer kunna åka utomlands till Hawaii med sötnosen,han vill ta mig dit o han vill också ta mig till Brasilien :) Hoppas jag kommer kunna göra det. Måste börja spara pengar redan nu då. Vi får hålla tummarna. Men vi får se.

Pussar o Kramar //Steffie♥


....

Vet inte nu har man varit ledsen i 4dagar i rad nu o jag kommer snart börja gråta igen :( Vet inte vad jag ska göra ...

svar på kommentar

Linnea om ♥♥♥♥:
Vilken skola ska du börja i? Läste typ ett inlägg där du skrev att du skulle börja i ny skola :?

Jag : Jadu det är en bra fråga ;) vet inte ännu men en skola med musikprofil eftersom jag sjunger ;)


Låt bilderna tala för sig själva ...
2011-07-19

hej hopp gummisnoppar :)

Jag mår bra och nu i veckan så ska jag vara kvar i norrköping med den underbaraste :) :love:
lägge rupp en låt för jag orkar inte skriva något nu ..

Pussar och kramar //Steffie♥Bild på mig och min barndomsvän Nicole Lobos ;)


2011-07-15

Just nu är jag hos den underbaraste i hela världen och kommer sova här.
Jag mår bara bra och hoppas ni också gör det,vet att jag inte har bloggat på länge men har haft fullt upp som vanligt. Mycket som har hänt sen sist ni hörde något på bloggen. Men det får ni veta sen.. Jag måste dra nu men vi ses snart igen :)

Pussar och kramar //Steffie:love:


<3 <3


2011-07-09 Låt bilderna tala för sig själva


Shakira - Rabiosa


2011-07-06

hej på er!
förlåt för att jag inte kunnat blogga så mycket men har haft fullt upp dom här dagarna. Igår så sov man hos Erika min ängel och idag sticker vi in till UMO sen blir det stan en stund,därefter får vi se vad som händer? För jag vill inte åka upp till stockholm imorgon vill vara kvar,så jag ska snacka med mamma om det. jag mår väll bra men bättre har det varit är lite irriterad? Men nu ska en sanning komma fram innan den här veckan är slut till en person o vissa andra? Ryktet kommer spridas så fort att det kommer vara fullt upp med mig och den personen.. Men hoppas han säger sanningen för annars gör jag det o det vet han mycket väll att jag gör.. Just nu är jag hemma hos Erika och väntar på tills hon har ducshat klart så jag kan göra mig i ordning :) så kan vi röra oss mot stan. Nu måste jag dra så vi ses snart igen.
Pussar och kramar //Steffie♥
Tumblr_lnwqu6ujsa1qk4xsao1_500_large