Damp

Kan man ha mera damp eller???? Vill slå sönder precis allting som finns i närheten mig!!! Önska mig lycka till... Kram steffie<3

29 Maj

Hej hopp gummisnopp!

Idag händer det inte så mycket är med min syster :)
Inget kommer hända så vi får höras snart igen...


tråkigt
Saknar sommaren2011


2011


2009


2010


2010


2010


2009


2009


 
2011


SAKNAR SOMMAREN!!! SOMMAREN2011 KOMMER BLI BÄST!!

25 MAJ

Hej på er!

Idag fyller min killkompis år och ett stort grattis till dig :) Jag mår sådär,börjar må lite bättre.. Jag kommer i helgen bara ta det lugnt träffa vänner tror jag,en massa annat också? vi får se vad som ska hända? Kommer inte få höra något utav en vän tills den vännen är hemma igen,för att min vän ska till Göteborg på studentfest hos en kompis :) Lycka till o ha så kul ;) Kommer sakna människan jätte mycket :( Jag kommer eventuellt dra till skolan nästa vecka,jag har pluggat idag och kommer plugga mera sen när jag kommer hem :O kommer plugga imorgon också,vi ska ha möte med skolan imorgon också och det kommer väll gå bra?? Vi får se vad som händer? Men vi syns snart igen..

Pussar och Kramar //Steffie♥


Nya bilder <3

Låt bilderna tala för sig själv just nu hur jag mår :)


Igår var jag på 100% PARTY i borgen med syster Ariella och vi hade fan kul,men nu är jag fam skit trött och har ont i ryggen :O men det blir ändå en promenad idag efter middagen :) blir kanske KUBB också med familjen men vi får se :) Hoppas ni har haft det gött och har det bra än så länge så syns vi snart igen :)

Pussar //Steffie♥


17 Maj

Idag har min dag varit upp o ned dag och han en kill kompis fick en present utav mig idag och han verkade glad.. Jag mår inte så bra idag har mått mycket bättre idag men idag är fan min dag helt förstörd och dålig... hatar fan det hära nu!! Aja vi ses snart igen,är inte på humör för något just nu.. Men idag var jag i stan en stund och nu är jag hemma .. Tråkigt väder man har haft idag då.. Man ville ha solsken ..


dagens låt


16 Maj

Idag vaknade jag utav att min mamma kom in och väckte mig och sa att det var dags att vakna,typiskt tänkte jag.. Men när jag väl gick upp så hoppade jag in i en dusch och sedan så tog det långt tid för mig att välja kläder för att det är ett konstigt väder idag. Jag mår bättre idag men kunde ha varit bättre,jag kommer försöka byta skola i höst nu och det hoppas jag att det kommer gå för jag trivs inte i min skola just nu,har inte varit i skolan på 2veckor snart. Jag orkar bara inte mera.. Men det ska gå vidare. Idag ska jag dra in till stan vid 3 och träffa en kompis som är nära till mig,och kommer väl dra hem senare vid 6-tiden. Jag hoppas att ni har haft en bra helg o en bra dag så får vi höras snart igen.

Pussar och Kramar //Steffie♥


15 Maj

Hej på er!

Idag så har jag haft det tråkigt men ändå bra.. Ikväll händer inte så mycket kanske går ut igen och rör mig runt 8-9km igen :) Gjorde det redan imorse.. Men jag sov 1timme inatt,somnade klockan 4 och vaknade ungefär vid 5 tiden. En viss person tror jag ljuger om en massa men orkar inte bry mig då? För jag tycker att man ska ta reda på sanningen först innan man säger något i förväg?? Men jag mår inte så bra idag men det är en annan femma... Imorgon är det möte i skolan och ska till sjukgymnasten för att kolla mina knän (ÄNTLIGEN!) . . Och senare under dagen så får vi se vad som händer? kanske drar in till stan och hittar på något? Men vi får se..

Nu ska jag ta och dra så vi ses snart igen.

Pussar och Kramar //Steffie♥


13 Maj

Nu jag ska dra ut och springa/gå 8km med syrran Ariella :) önska oss lycka till ..
Jag mår upp o ned kan ha mått bättre,igår var jag och träffa en killkompis under dagen med syrran haha det var katastrof! Haha nästa gång träffar jag han helt själv... hahaha men senare så dorg vi och träffade Linn och Nina och vi stack till Vasaparken en stund,men sen blev vi hungriga och stack upp mot stan igen.. Men då hände det grejer... Jag blev arg och irriterad som vanligt på en viss person och Ariella syrran fick damp igen men dte löste sig :D haha vi stack hem redan vid 21.00 och det var rätt så skönt vi hade inte sovit något under igår natten. Jga sov knappt inget inatt heller och syrran har inte sovit något.. :( Stackars henne.. Men idag blir det stan tror jag :) men vi får se... Kanske ska träffa en person idag också .. Men då får kära Ariella möta mig inne i stan efter det ;) om hon nu vill xD Hahha aja vi ses snart igen!

Pussar //Steffie♥