Börjat blogga på den andra

 
 
Nu har jag börjat blogga på min andra blogg. 
Kommer blogga på den och inte denna. Så om ni vill fortsätta följa mitt liv utomlands så finns jag här: 
 
 

Bra tag sen

 
(bild tagen igår) 
 
Japp nu var det ett tag sen.. Ska försöka börja blogga på min nya blogg snart men vi får se när det sker.. 
Har mycket att fixa med designen och header. 
Igår togs bilder på mig med bonus mamman som fotograf. Jag kunde inte tro att det var jag på bilderna för hon är så duktig. 
Ska i alla fall försöka ta det lugnt nu.. 
En sjukling här hemma och jag har ont i huvudet jag med och tror att jag är på g att få migrän eller något är på g i alla fall. 
 
Vi ses. 

Byter blogg snart

 
Bild tagen uppe i bergen. 
 
Snart så kommer jag börja blogga på min andra blogg. 
Den kommer handla om mitt liv här nere på Gran Canaria och vad som sker i mitt liv om dagarna. 
 

Fullt upp och blandade känslor.

 
En bild uppe i bergen. 
 

Har som sagt fullt upp och vet inte vad jag egentligen ska ta mig till, måste söka jobb fort som möjligt och det lär ju bli svårt för mig för jag är faktiskt riktigt blyg, eller jag är det rättare sagt. Vågar knappt gå fram till en främande människa och säga något längre. Jag har både positiva och negativa tankar och humöret ska vi inte ens prata om. Det är jätte svårt för mig att vara glad hela tiden och jag förstår inte varför. Vad jag än gör så går det inte. Vill göra massor och jag VILL göra saker själv och visa att jag kan. Hur ska jag kunna veta vart jag ska gå in och söka jobb t.ex? Utan jag måste ta mig upp till ett Café där det är mest svenskar och Våga fråga! Måste dessutom till Mercadona och handla och Cordillo (tror jag att det heter). Men vi får se hur allt slutar. Vi hörs när jag kan. 

De senaste dagarna

 
 
 
Under de senaste dagarna så har vi varit uppe vid bergen och det var jätte fint. Jag mår i alla fall bara bra, men lite stressigt ibland och humöret går både upp o ned. Nästa vecka på måndag så börjar jag barténder kursen, det kommer bli spännande och roligt. Det som är bra också är att det är bara svenskar där, för då förstår jag vad de andra säger. Här i familjen så är det fullt upp hela tiden och därför kan jag inte blogga så mycket, det är också för att internet här nere dummar sig en hel del. Jag försöker blogga så mycket som möjligt men det är svårt. Ska dessutom fixa till designen till andra bloggen så jag kan börja skriva där istället. Men vi får se när det blir av! 
 
Snart är det middag här hemma och det ska bli super gott som alltid. Under de senaste kvällarna så har jag, pappa, och mamma Carro suttit o spelat kort och bara haft super trevligt med ljus.